Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Λήξη των προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού στα Τρίκαλα

Το πρόγραμμα Μαζικού Αθλητισμού στην Τοπική Κοινότητα Τρικάλων, που γίνεται με τη συνεργασία του Δήμου Αλεξάνδρειας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, έφτασε στο τέλος. Ήταν μια ακόμη δημιουργική χρονιά, που περιελάμβανε προγράμματα για παιδιά Δημοτικού Σχολείου - Γυμνασίου - Λυκείου και για  ενήλικες άνδρες - γυναίκες.
Στόχος του προγράμματος είναι η μύηση των παιδιών στον αθλητισμό, η ανάπτυξη της συνεργασίας και της ομαδικότητας, στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για την διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους.
Η άσκηση των γυναικών συμβάλλει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ψυχολογίας των ασκουμένων. Καταπολεμά την υποκινητικότητα και γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο με δημιουργική δραστηριότητα.
Οι νέοι έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται στην αίθουσα του Γυμναστηρίου, για την εξασφάλιση της καλής υγείας και της μεγαλύτερης φυσικής αντοχής.


 

 







Από το αποχαιρετιστήριο δείπνο των γυναικών και της γυμνάστριας
''Από εμάς, θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του προγράμματος, στους συμμετέχοντες και κυρίως στην γυμνάστρια κ. Κέλλυ Διβοπούλου για την εξαιρετική της δουλειά.
Ελπίζουμε το πρόγραμμα Μαζικού Αθλητισμού να λειτουργήσει και τη νέα αθλητική χρονιά''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: