Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Τα νέα του Α.Ο ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων

Χειρουργήθηκε με επιτυχία το πρωί της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου 2012, ο κεντρικός αμυντικός του Α.Ο. '' ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων Άρης Μηνούδης, για να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο γόνατό του, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών) που υπέστη στον νικηφόρο αγώνα με την Αγία Βαρβάρα στα Τρίκαλα πριν 20 μέρες.
Η εγχείρηση έγινε στο Νοσοκομείο της Νάουσας, από όπου θα πάρει εξιτήριο το Σάββατο. Σύντομα θα αρχίσει πρόγραμμα αποθεραπείας και η επιστροφή του στα γήπεδα υπολογίζεται σε περίπου 5-6 μήνες. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας ευχαριστεί το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Νοσοκομείου για το ενδιαφέρον και τη φροντίδα.
Με τον Πρόεδρο της ομάδας στο πλευρό του
Ευχόμαστε στον Άρη γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει στα γήπεδα υγιής, δυνατός και ακόμη καλύτερος!
-------------------------------------------------------------------------------


Στο άλλο δυσάρεστο θέμα της ομάδας
Γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα μετά τον αγώνα με το Νεόκαστρο:
<< ...Φυσικά μια ήττα για την ομάδα δεν σημαίνει τίποτα. Άλλωστε το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αποτελέσματα και βαθμολογίες. Προ πάντων σημαίνει μεράκι, εκτίμηση, αλληλοσεβασμός, ευχαρίστηση και οικογενειακό κλίμα μεταξύ Διοίκησης, ποδοσφαιριστών, προπονητών και φιλάθλων. Με αφορμή κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που συμβαίνουν στις τάξεις της ομάδας και διαταράσουν το οικογενειακό κλίμα, είναι απαραίτητο να δοθεί σύντομα λύση, η ομάδα να βρεί την ηρεμία της και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι με τον διεκδικητή του τίτλου ''ΦΙΛΙΠΠΟ'' Μελίκης στα Τρίκαλα αλλά και η συνέχεια να είναι καλύτερη. Μόνο τότε θα χαίρονται όλοι (διοίκηση, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι) το χόμπι τους και αυτά που αγαπούν. Την Ομάδα και το Ποδόσφαιρο >>

Δυστυχώς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έγινε καμία προσπάθεια ώστε να λυθεί η παρεξήγηση και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και κρατάει εκτός ομάδας τον Γιάννη Κιρκιλιανίδη. Ένα θέμα αρκετά σοβαρό, όχι μόνο από αγωνιστικής άποψης (αυτό είναι το λιγότερο, όσο σπουδαίος κι αν είναι ένας ποδοσφαιριστής), αλλά προ πάντων από ηθικής πλευράς.
Με αφορμή αυτό και με δεδομένο ότι υπάρχουν και άλλα ζητήματα που απασχολούν τον Σύλλογο αυτή τη στιγμή, προτάθηκε να γίνει μια Γενική Συνέλευση για την εξεύρεση λύσεων, αλλά για άγνωστους λόγους, δεν προχώρησε αυτή η πρόταση. 
Και επειδή μια ομάδα πρέπει να λειτουργεί ως μια οικογένεια (διοίκηση, παίκτες, προπονητής, φίλαθλοι), είναι βέβαιο ότι η πραγματοποίηση μια τέτοιας συνάντησης, μόνο θετικά αποτελέσματα θα είχε. Άλλωστε στους Συλλόγους, μέσα από υπεύθυνες συναντήσεις και συζητήσεις, πάντα κάτι καλό βγαίνει. Αυτό μου επιτρέπει να το πιστεύω, η επί τρεις περίπου δεκαετίες ενασχόλησή μου με τα αθλητικά ''πράγματα'' του χωριού (Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' και Ακαδημία Ποδοσφαίρου) και η ενασχόλησή μου με τον Σύλλογο Αιμοδοσίας Τρικάλων τα τελευταία δύο χρόνια. 
Μια Γενική Συνέλευση, είναι πάντα μια πρώτης τάξης ευκαιρία ώστε να συζητιούνται και να λύνονται όλα όσα απασχολούν έναν Σύλλογο. Είναι γνωστό ότι οι ''καφενειακού'' τύπου συζητήσεις όχι μόνο δεν οδηγούν πουθενά, αλλά πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, διογκώνουν τα υπάρχοντα προβλήματα και το χειρότερο όλων: αδικούν και εκθέτουν ανθρώπους


-----------------------------------------------------------------------------

Στη σκιά των δύο παραπάνω δυσάρεστων γεγονότων (της ''περιπέτειας'' του Άρη Μηνούδη και της απουσίας του Γιάννη Κιρκιλιανίδη), ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας για το μεγάλο αγώνα του Σαββάτου στα Τρίκαλα με αντίπαλο τον διεκδικητή του τίτλου ''ΦΙΛΙΠΠΟ'' Μελίκης.


ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012
ΓΗΠΕΔΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' - ''ΦΙΛΙΠΠΟΣ'' ΜΕΛΙΚΗΣ
ΩΡΑ: 3.00 

Δεν υπάρχουν σχόλια: