Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Η σιωπή της αγάπης: Συγκλονίζει ο κωφάλαλος πατέρας

Η διαφήμιση φέρει τον τίτλο "Η σιωπή της αγάπης" και αφορά την σχέση ενός κωφάλαλου πατέρα με την κόρη του. Λόγω της ιδιαιτερότητας του πατέρα, η κοπέλα δέχεται πειράγματα από συμμαθητές ενώ δεν μπορεί να συζητήσει μαζί του τα προβλήματα που την απασχολούν.



Την ημέρα των γενεθλίων της κι ενώ ο πατέρας της την περιμένει στο τραπέζι να σβήσει την τούρτα και να γιορτάσουν, ένας κρότος ακούγεται από το δωμάτιο της. Η νεαρή είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και έντρομος ο πατέρας την μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου εκκλιπαρεί τους γιατρούς να κάνουν ότι χρειάζεται για να τη σώσουν ενώ στη γλώσσα των κωφάλαλων τους λέει πως είναι διατεθειμένος να δώσει όλες του τις οικονομίες, ακόμη και το σπίτι του για τη σωτηρία της κορούλας του.

Ενα φλας μπακ μας δείχνει πως ο πατέρας ακόμη κι αν δε μιλούσε πάντα στεκόταν δίπλα στην κόρη του και την καταλάβαινε απόλυτα. Λυπόταν κι ο ίδιος που δεν μπορούσε να της μιλήσει και να σταθεί δίπλα της σαν όλους τους άλλους γονείς. Ωστόσο, στις δύσκολες στιγμές ο πατέρας αυτός ήταν παρών και θα έδινε τα πάντα για το παιδί του, όπως κι έκανε.

Το βίντεο κλείνει δείχνοντάς μας πατέρα και κόρη σε ιατρικά κρεβάτια. Μετά από μετάγγιση αίματος, ίσως και κάποιο χειρουργείο με δωρητή οργάνου τον πατέρα της, η κοπέλα γλιτώνει από βέβαιο θάνατο.

Αλλωστε, όπως τονίζεται και στο τελος του βίντεο 

"δεν υπάρχουν τέλειοι πατέρες, αλλά πατέρες που αγαπάνε τέλεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: