Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Επιστολή προς τον Σύλλογο Αιμοδοσίας Τρικάλων

Το Σάββατο το απόγευμα πήραμε μια επιστολή από την Θούλη-Χρυσάνθη Σιδηροπούλου, με αποδέκτη τον Σύλλογο Αιμοδοσίας Τρικάλων. Μας συγκίνησε με την υπευθυνότητά της να ενημερώσει τον Σύλλογο, για το γεγονός ότι δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στην πρόσκληση. 
Δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή της.

Πρός τον Σύλλογο Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων Ημαθίας
Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση σας, η οποία αποτελεί και τιμή για μένα. Παρακολουθώ τις δράσεις του συλλόγου σας και οφείλω να σας καταθέσω την ικανοποίηση αλλά και το θαυμασμό μου για το βαθιά ανθρώπινο και κοινωνικό έργο που προσφέρετε εθελοντικά στους συνανθρώπους και συμπολίτες μας.
Το έργο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ‘’ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ‘’ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ αποτιμάται ως πράξη υψηλού συμβολισμού και αλτρουϊσμού, που διαμορφώνει ένα διαρκές πρότυπο ζωής και ουσίας του ελληνικού πολιτισμού, όχι μόνο για εμάς που το βιώνουμε αλλά κύρια για τις γενιές που έρχονται.

Δυστυχώς, όμως, επειδή βρίσκομαι στην Αθήνα για τη συνεδρίαση 14-15 Ιανουαρίου του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στην πρόσκλησή σας για την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου σας, κάτι που θα αποτελούσε ιδιαίτερη χαρά για μένα.


Σας εύχομαι ολόψυχα Καλή Χρονιά με Υγεία και Δύναμη...και το 2012 να ξαναγεννηθεί η Ελπίδα για όλους!

Καλή Συνέχεια!

Ευχαριστώ και πάλι τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πρόσκληση.

Με τιμή και φιλία
ΘΟΥΛΗ-ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Υ.Γ. Να θεωρείτε ότι στέκομαι αρωγός και συμπαραστάτης σε όλες τις δράσεις του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ‘’ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ‘’ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: