Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Συνεχίζονται οι Εθελοντικές εργασίες στο εξωκκλήσι

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι εθελοντικές εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών στο εξωκκλήσι της Αγίας Τριάδος.

Ήδη κατασκευάστηκαν, από το συνεργείο του Σωτήρη Ιτσιόπουλου, η κατεστραμένη στέγη στο Νάρθηκα και το κιόσκι στο μπροστινό μέρος του Ιερού Ναού.
Στη συνέχεια και σε χρόνο ρεκόρ ολοκληρώθηκε η κατασκευή της ψευδοροφής στο εσωτερικό του Νάρθηκα, από το συνεργείο του Θανάση Καρκάρα, με την ενθουσιώδη συμμετοχή και ορισμένων φίλων του. 
Σειρά πήρε το συνεργείο των αδερφών Βελικούδη. Οι μαρμαροτεχνίτες Δήμος και Κώστας Βελικούδης, αφού τοποθέτησαν τα πλακάκια, συνεχίζουν τις εθελοντικές εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού, όπου είναι απαραίτητο να γίνουν αρκετές ακόμη παρεμβάσεις.  

Και οι εθελοντικές εργασίες συνεχίζονται.......
Μπορείτε να συμμετέχετε σ' αυτή την προσπάθεια, σε συνεννόηση με τον κ. Σταύρο Σιδηρόπουλο, προσφέροντας εργασία, οικοδομοκά ή άλλα υλικα, ή με οποιονδήποτε τρόπο εσείς επιθυμείτε. 

Με τους ρυθμούς αυτούς και με τη συμμετοχή και άλλων εθελοντών, είναι βέβαιο ότι στις 13 Ιουνίου, μέρα του εορτασμού της Αγίας Τριάδος, το εξωκκλήσι θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους πολυπληθείς επισκέπτες-προσκυνητές από τα Τρίκαλα και την ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: