Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΕΚΠΟΜΠΗ “ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ”

ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ “4Ε”
Ελευθερίας 15 Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης 56123
Τηλέφωνο 2310 729219
Fax            2310 730936
email         info@tv4e.gr
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  02 - 05 - 2011
ΕΚΠΟΜΠΗ “ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ”

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ (ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΠΟ)

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της εκπομπής “Στον τόπο που γεννήθηκα “ της 4Ε, αμέσως μετά την ανάπαυλα του Πάσχα. Βρεθήκαμε στη Νικήτη Χαλκδικής, στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης και στους Ευζώνους Κιλκίς. Με μεγάλη αγάπη και πάρα πολύ μεράκι οι κάτοικοι των υπέροχων αυτών περιοχών της Μακεδονίας μας υποδέχονται και μας ξεναγούν στον τόπο τους. Αυτή την εβδομάδα θα επισκεφτούμε τα Αλώνια Κατερίνης, τα Στεφανινά Θεσσαλονίκης και τη Γέφυρα.
Άλλωστε την προηγούμενη Κυριακή προβλήθηκε το χωριό Άγιος Αθανάσιος της Θεσσαλονίκης. Ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια.
Την επόμενη Κυριακή 8 Μαίου στις 12 δείτε τον Πλάτανο Ημαθίας, ένα υπέροχο χωριό με “ζεστούς” ανθρώπους, υπέροχα φαγητά (το τραπέζι που ετοίμασαν οι γυναίκες του χωριού ξεπέρασε κάθε προηγούμενο), αλλά και χορευτικά που θα σας συναρπάσουν.

Η εκπομπή συνεχίζει να “οργώνει” την ελληνική ύπαιθρο. Στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού 4Ε πραγματικά δεχόμαστε έναν  καταιγισμό τηλεφωνημάτων στα οποία όλοι ζητούν να κάνουμε γυρίσματα στο δικό τους χωριό. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη σας και υποσχόμαστε πως θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις σας.
  Ευχαριστούμε και όλα τα μπλογκς, ιστοσελίδες, εφημερίδες και περιοδικά που μας στηρίζεται προβάλλοντας τη δουλειά μας . Να είστε όλοι καλά.

ΕΚΠΟΜΠΗ “ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ”
Επιμέλεια-παρουσίαση Θανάσης Κληματσίδας.
Εικονολήπτης Κώστας Πιλακούδης
Παραγωγή 4Ε
 Eικόνες από τα γυρίσματα της εκπομπής στον Πλάτανο 

Δεν υπάρχουν σχόλια: