Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ένας φίλος ήρθε απ' τα παλιά...Συγκίνηση και νοσταλγία...

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα εμένα, λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή προπόνηση. Συγκεκριμένα έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας (και παλιός μου συμπαίκτης) Χρήστος Κασνακίδης, ο οποίος ζει στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας εδώ και 27 χρόνια και βρέθηκε για λίγες μέρες στο χωριό. Γνωρίστηκε και συνομίλησε με τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες της ομάδας και στη συνέχεια πέρασε από μπροστά του η αποτυπωμένη στους τέσσερις τοίχους των γραφείων των αποδυτηρίων πενηντάχρονη ιστορία της ομάδας, μέρος της οποίας είναι και ο ίδιος. 
Βλέποντας με νοσταλγία, ομαδικές φωτογραφίες και Διοικητικά Συμβούλια όλων των χρόνων, φωτογραφίες Προέδρων, Παραγόντων και Προπονητών, αποκόμματα εφημερίδων, βαθμολογίες, φωτογραφίες παιδικών ομάδων, φωτογραφίες από αγώνες και εκδηλώσεις των παλαιμάχων, κ.λ.π. δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, αναπολώντας την δική του εποχή, όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της ομάδας μας. 
Μας είπε ότι παρακολουθεί τα νέα της ομάδας και του χωριού γενικότερα μέσω του blog μας, μας συνεχάρη για τη δημιουργία αυτού του αρχείου, παρακολούθησε για λίγο την προπόνηση και λίγο πριν φύγει απηύθυνε πρόσκληση στον Πρόεδρο της ομάδας, να φιλοξενήσει για ένα τριήμερο στη Βουδαπέστη την Διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές (κάτι που έγινε δεκτό με πολύ ενθουσιασμό από όλους) και δέχθηκε πρόσκληση, ώστε να φιλοξενηθεί και να αγωνιστεί η ομάδα Παλαιμάχων της Ferencvaros Ουγγαρίας στην οποία αγωνίζεται ο ίδιος, με τους παλαίμαχους των Τρικάλων. 
Συμπερασματικά ήταν μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη, που έδωσε ιδιαίτερη χαρά στους σημερινούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι θα ήθελαν τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές (αλλά και τους παλιούς παράγοντες), πιο κοντά στην ομάδα.    
Με τον αδερφό του Κυριάκο από τα χρόνια που αγωνίζονταν μαζί στον Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ''




Δεν υπάρχουν σχόλια: