Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων: Μια υπέροχη αθλητική οικογένεια

Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ    3
''ΑΤΛΑΣ'' ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ    1

Σπουδαίο παιχνίδι στα Τρίκαλα, αρκετός κόσμος στην κερκίδα (που θύμιζε κάτι από τα παλιά), εκπληκτική απόδοση και μεγάλη νίκη για την ομάδα μας, με αντίπαλο μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και το υπέροχο φετινό ''ταξίδι'' συνεχίζεται μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού. Κάτι που φυσικά συμβαίνει ακόμη και όταν τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα θετικά. 
Ξέρουμε τι θέλουμε να δημιουργήσουμε φέτος, ξέρουμε τι μπορούμε να πετύχουμε, δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα, δεν υπάρχει κανένα άγχος και γι' αυτό απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο το ποδόσφαιρο και είναι τυχεροί αλλά και άξιοι συγχαρητηρίων όσοι αποτελούν αυτή την υπέροχη αθλητική οικογένεια (Διοίκηση, προπονητής, παίκτες και όσοι φίλαθλοι είναι κοντά μας). 

Συνεχίζουμε με την ελπίδα ότι οι φίλαθλοι μας, οι οποίοι δείχνουν πως έχουν αρχίσει να εκτιμούν την φετινή μας προσπάθεια, θα έρθουν ακόμη πιο κοντά και όλοι μαζί θα πετύχουμε αυτό που οραματίστηκε το καλοκαίρι η Διοίκηση της ομάδας. 
Σκόρερς:
17′ Σ. Αθανασιάδης (1-0), 23′ Γ. Ντάμτσιος (2-0), 57′ Ισλαμίδης (2-1), 77′ Άγγ. Καραντουλαμάς (3-1)
Aγωνίστηκαν για τα Τρίκαλα
N. Μουσκεφτάρας, Ηρ. Ελευθεριάδης, Κ. Καρβούνης, B. Ακρίβος, Elvis Sllami, Μπ. Σαλτουρίδης, Σ. Αθανασιάδης (72΄Aγγ. Καραντουλαμάς), Ηλ. Αθανασιάδης, Β. Παπαδόπουλος (79' Στ. Σούρλας), Γ. Ντάμτσιος, Δ. Σούρλας (83' Ylli Ndoy) 
Με ιδιαίτερη ένταση ''έζησαν'' το παιχνίδι οι δίδυμοι αδερφοί Άρης και Χρήστος Μηνούδης, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν, ο πρώτος λόγω τραυματισμού και ο δεύτερος λόγω τιμωρίας με μια αγωνιστική, καθώς και οι 18χρονοι Βασίλης Βελικούδης και Αndreas Caraci, οι οποίοι είναι μέλη της ομάδας μας εδώ και τρεις μήνες και περιμένουν τον Ιανουάριο για να εκδοθούν τα δελτία τους. 


Σε καφέ του χωριού στο τέλος του αγώνα
Επόμενη αγωνιστική 
Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Α.Ε. Καψόχωρας - Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια: