Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Πόσο υπέροχο είναι, να είναι κάποιος μέλος μιας αθλητικής οικογένειας

Δείπνο στην ομάδα παρέθεσαν το βράδυ της Πέμπτης ο Παύλος και η Τασούλα Μηνούδη (γονείς των ποδοσφαιριστών μας Χρήστου και Άρη Μηνούδη), αμέσως μετά την προπόνηση. Το τραπέζι ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο χώρο μπροστά στα αποδυτήρια του γηπέδου, αλλά λόγω του ψύχους πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό κατάστημα, όπου μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, όλοι (προπονητής, ποδοσφαιριστές και Διοικητικοί παράγοντες) πέρασαν ένα πολύ ευχάριστο τρίωρο.
Φαγητό, λίγο κρασάκι, κουβέντα, πειράγματα, χαμόγελα και πολύ καλή διάθεση, δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα και εύκολα έβγαινε το συμπέρασμα του ''πόσο υπέροχο είναι, να είναι κάποιος μέλος μιας αθλητικής παρέας''.

Στα πολύ ευχάριστα της όμορφης βραδιάς ήταν δύο ανακοινώσεις που σκόρπισαν ενθουσιασμό και ήταν:
1. Η επιστροφή στην ομάδα του ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος από το καλοκαίρι απουσίαζε για προσωπικούς λόγους. 
2. Η συμφωνία για συνέχεια της συνεργασίας με τον προπονητή μας Γιώργο Ντάμτσιο και για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2014-15.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές, ευχαριστούν από καρδιάς τους ''οικοδεσπότες'' Παύλο και Τασούλα για την πρωτοβουλία τους αυτή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: