Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ποδοσφαιρικό Σαββατόβραδο

''ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ'' ΔΙΑΒΑΤΟΥ   1
''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ   1
Συνεχίζοντας  τις καλές του εμφανίσεις ο Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Διαβατό, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και η οποία είναι το αποτέλεσμα της  πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από το καλοκαίρι στην ομάδα. 
Μοιρασμένο το 1ο ημίχρονο έληξε με σκορ 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Διαβατός 28' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παγγούρα, ενώ τα Τρίκαλα κυριάρχησαν στο 2ο ημίχρονο παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και πέτυχαν την ισοφάριση στο 88' με τον Δημήτρη Σούρλα.
Aγωνίστηκαν για τα Τρίκαλα
N. Μουσκεφτάρας, Στ. Σούρλας (46΄Aγγ. Καραντουλαμάς), Κ. Καρβούνης, Χρ. Μηνούδης (46' Άρ. Μηνούδης), B. Ακρίβος, Μπ. Σαλτουρίδης, Σ. Αθανασιάδης, Ηλ. Αθανασιάδης (75' Ηρ. Ελευθεριάδης), Β. Παπαδόπουλος, Γ. Ντάμτσιος, Δ. Σούρλας
 


Όπως συμβαίνει από την αρχή του πρωταθλήματος και παρ' ότι υπήρξαν αρκετά άτυχα αποτελέσματα, το κλίμα στην ομάδα είναι καταπληκτικό, όλοι δείχνουν να απολαμβάνουν το γεγονός ότι είναι μέλη αυτής της ομάδας και όλα δείχνουν ότι υλοποιείται με σταθερά βήματα το όραμα της Διοίκησης για την δημιουργία της ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας τα επόμενα χρόνια. Εγγύηση γι' αυτό η παρουσία του προπονητή μας Γ. Ντάμτσιου, ο οποίος έχει κερδίσει και απολαμβάνει την εκτίμηση όλων, αλλά και ο ζήλος και ο ενθουσιασμός των παικτών μας (έμπειρων και νεαρών), οι οποίοι με δόγμα ''η ομάδα πάνω απ' όλους'' δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, παραμένουν προσηλωμένοι στον φετινό στόχο και ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον. Και φυσικά μια Διοίκηση που έχει αγκαλιάσει τον προπονητή και τους παίκτες με εμπιστοσύνη και αγάπη και βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό τους, επιλύοντας κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που παρουσιάζεται. Αν ήταν και οι φίλαθλοι πιο κοντά . . .  
Ιδιαίτερη η χαρά των ποδοσφαιριστών μας σήμερα, όταν λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Διαβατό, παραδόθηκαν σε όλους φόρμες αποστολής και μπουφάν, χορηγία των αδερφών Σταμάτη και Νίκου Σωτηράκη. 
Περισσότερα για την σπουδαία αυτή χορηγία, η οποία δίνει δύναμη και κουράγιο στη Διοίκηση και αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστούμε τη δύσκολη οικονομική συγκυρία  που βιώνουμε όλοι μας, σε επόμενη ανάρτηση όταν θα γίνει η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: