Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου για τον Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων χθες και μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε μέσα σε πολύ αθλητικά πλαίσια και ικανοποίησε τους θεατές, ο Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου επικρατώντας στο γήπεδό του με σκορ 3-1 επί του ανανεωμένου φέτος και με πολύ καλή αγωνιστική φιλοσοφία ΑΠΟΛΛΩΝΑ Αγίου Γεωργίου.
Η ομάδα μας, παρά το άγχος της πρεμιέρας, είχε κατά διαστήματα καλή απόδοση και έφτασε δίκαια στη νίκη, πετυχαίνοντας τρία πανέμορφα γκολ και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Αλλά και ο Άγιος Γεώργιος εκτός από το γκολ που πέτυχε, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και δημιούργησε 1-2 πολύ καλές ευκαιρίες.    

Δαιτητής: Μαρόπουλος (Άριστος)
Βοηθοί: Ασβεσταράς - Μοσχόπουλος (Άριστοι)
Σκόρερς του αγώνα:
(34' Aθανασιάδης Σάββας 1 - 0), (63' Αθανασιάδης Σάββας 2 - 0), (70' Παπαδίνας Αθ. 2 - 1), (73' Αθανασιάδης Σάββας 3 - 1)
ΤΡΙΚΑΛΑ
Μουσκεφτάρας, Ηλ. Αθανασιάδης, Χρ. Μηνούδης, Αρ. Μηνούδης ((75' Αγγέλης), Ακρίβος, Ντάμτσιος, Σαλτουρίδης, Δ. Σούρλας (72' Κασνακίδης), Παπαδόπουλος, Καραντουλαμάς (46' Κίμ. Τερζίδης), Σ. Αθανασιάδης

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ξενιτίδης, Μπαξεβάνης, Τρούπκος, Μιχαηλίδης, Δεβετζίδης, Καρολίδης (75' Ξενιτίδης Χ.) Τσουλαχάι (85' Πράσσος), Λιάτσος, Καρυπίδης, Παπαδίνας, Λάμτσια (46' Μηνόπουλος)
-------------------------------------------------------------------------------
Εξαιρετική εντύπωση προκάλεσε στους φιλοξενούμενους η άριστη εικόνα των γηπεδικών εγκαταστάσεων και των αποδυτηρίων και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, που με πολύ προσωπική δουλειά όλο το καλοκαίρι φρόντιζαν και την τελευταία λεπτομέρεια.

Εξέτισε την ποινή του (μια αγωνιστική από πέρυσι) και είναι έτοιμος για τον αγώνα του Σαββάτου ο Βασίλης Σερμπίνης, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα από την κερκίδα μαζί με συμπαίκτες του τα δελτία των οποίων δεν είχαν εκδοθεί και στο τέλος πανηγύρισαν όλοι μαζί τη νίκη της ομάδας μέσα στα αποδυτήρια. 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: