Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Μήνυμα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για άλλη μια φορά από τους Εθελοντές Αιμοδότες του Συλλόγου Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων Ημαθίας

Με μεγάλη επιτυχία και με κύριο χαρακτηριστικό τη συμμετοχή πολλών νέων πραγματοποιήθηκε η 14η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποίησε (σε διάστημα 3,5 χρόνων) ο Σύλλογος Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων Ημαθίας. Άλλη μια μέρα γιορτής για τους Εθελοντές Αιμοδότες, καθώς και για το Διοικητικό Συμβούλιο και τους φίλους του Συλλόγου.
Η κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Βέροιας βρέθηκε στα Γραφεία του Συλλόγου (στο Κοινοτικό Κατάστημα Τρικάλων), την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 από τις 9.00 έως τις 13.00 και, αν και εργάσιμη μέρα και παρά το γεγονός ότι είναι εποχή αιχμής (συλλογή βάμβακος) για τους αγρότες της περιοχής μας, πολύ μεγάλη ήταν και πάλι η συμμετοχή των συμπολιτών μας, που έσπευσαν να συνεισφέρουν σ' αυτή την κορυφαία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία τους προς τον συνάνθρωπο. 
Συμμετοχή που δείχνει ότι ο κόσμος των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής αγκάλιασε τον Σύλλογο και τις πολύπλευρες δραστηριότητές του και συγχρόνως δίνει δύναμη και κουράγιο στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για περισσότερες ''δράσεις''.

Στο τέλος της 14ης Αιμοδοσίας το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και το προσωπικό του Νοσοκομείου, αφού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία και αυτής της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ανανέωσαν το ΡΑΝΤΕΒΟΥ για την 15η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου που θα γίνει τον Ιανουάριο του 2014. 

  


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: