Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους η ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ   1
''ΦΙΛΙΠΠΟΣ'' ΜΕΛΙΚΗΣ   1
Μετά την πρόκριση στο θεσμό του κυπέλλου την προηγούμενη εβδομάδα, ο Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' έκανε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα χθες, απέναντι στον πολύ δυνατό και φιλόδοξο ''ΦΙΛΙΠΠΟ'' Μελίκης και μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, που έγινε μέσα σε πολύ αθλητικά πλαίσια παρουσία αρκετών φιλάθλων, αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1 - 1.

Με βάση την εικόνα του αγώνα το αποτέλεσμα αδικεί τα Τρίκαλα, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Παρά την απουσία βασικών ποδοσφαιριστών, πολλές επιθέσεις, ένα υπέροχο γκολ και αρκετές χαμένες ευκαιρίες ήταν ο απολογισμός για τα Τρίκαλα, που απέδωσαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και είχαν τον έλεγχο σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα. Η Μελίκη, ήταν φυσικά ένας αξιόλογος αντίπαλος, διαθέτει σπουδαίο ρόστερ και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες και παράγοντες των Τρικάλων ικανοποιημένους μεν από την εξαιρετική εικόνα της ομάδας, μη μπορώντας όμως να πιστέψουν πως μετά από μια τέτοια εμφάνιση δεν γεύτηκαν τη χαρά της νίκης. Η πικρία όμως από το ισόπαλο αποτέλεσμα μετριάστηκε από την αναγνώριση και το χειροκρότημα των φιλάθλων στο τέλος του αγώνα. 


Η ισοπαλία αυτή τη στιγμή λίγη σημασία έχει. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία και ικανοποιεί όλους είναι το γεγονός ότι η ομάδα βαδίζει σταθερά από την αρχή της προετοιμασίας πάνω σε συγκεκριμένη ''φιλοσοφία'', που χάραξε η Διοίκηση και ανέλαβε να υλοποιήσει ο προπονητής μας Γ. Ντάμτσιος.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Παράγοντες-προπονητής και παίκτες προσπαθούν για το καλύτερο. Φυσικά υπάρχουν ζητήματα (αγωνιστικά ή όχι) που πρέπει να βελτιωθούν, αλλά είναι βέβαιο ότι με ''δουλειά'', υπομονή, πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών, καλή συνεργασία, αλληλοϋποστήριξη και την ηθική τουλάχιστον συμπαράσταση όλων, η συνέχεια θα είναι πολύ καλή. 
Πίστη όλων είναι ότι οι στόχοι της διοίκησης για την δημιουργία ομάδας-οικογένειας που θα χαίρει άκρας υγείας, βελτίωση και ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών και επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο, αργά αλλά σταθερά θα υλοποιηθούν. 
Διαιτητής: Μαντάκης (άριστος)
Βοηθοί: Παυλίδης, Λιόλιος (άριστοι)
Σκόρερς του αγώνα: Τσιούπρος 0-1, Ντάμτσιος 1-1 
Αγωνίστηκαν για τα Τρίκαλα:
Μουσκεφτάρας, Ηλ. Αθανασιάδης (75΄Καρβούνης), Στ. Σούρλας (71' Ελευθεριάδης), Αρ. Μηνούδης, Ακρίβος, Ντάμτσιος (86' Κίμ. Τερζίδης), Σερμπίνης, Σαλτουρίδης, Δ. Σούρλας, Καραντουλαμάς, Σ. Αθανασιάδης
Δύσκολο απόγευμα το χθεσινό για τον προπονητή και ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γ. Ντάμτσιο, αφού είναι από τη Μελίκη και αντιμετώπιζε για πρώτη φορά την ομάδα του χωριού του, την οποία υπηρέτησε για αρκετά χρόνια. Παρ' όλα αυτά αγωνίστηκε με επιτυχία, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και καταχειροκροτήθηκε από όλους τους φιλάθλους τη στιγμή της αλλαγής του στο 86'.  


Τη στρατιωτική τους θητεία κλήθηκαν να υπηρετήσουν και θα παρουσιαστούν στο τέλος αυτής της εβδομάδας οι ποδοσφαιριστές μας Βασίλης Σερμπίνης (φόρεσε χθες το περιβραχιόνιο του αρχηγού) και Άγγελος Καραντουλαμάς. Έτσι η ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών τους, αλλά το ευχάριστο είναι ότι υπάρχουν αρκετοί νεαροί κυρίως ποδοσφαιριστές, έτοιμοι να τους αντικαταστήσουν επάξια. 

Πλέον τα βλέμματα όλων στρέφονται στον Σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Κλειδίου, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια: