Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ευχαριστήριο του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ''

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ''
ευχαριστούμε από καρδιάς τους φιλάθλους μας για τη συγκίνηση και χαρά που μας έδωσαν με την παρουσία τους και τη συμπαράστασή τους στον χθεσινό εκτός έδρας αγώνα με το Κλειδί.
Είναι γεγονός ότι μετά την καλή εικόνα της ομάδας κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και τις καλές εμφανίσεις στον αγώνα κυπέλλου και στον 1ο αγώνα του πρωταθλήματος, ο φίλαθλος κόσμος (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) «αγκάλιασε» ηθικά τη φετινή προσπάθεια και όλοι μαζί γίναμε...ένα. 

Βέβαια το αποτέλεσμα χθες, παρά την καλή εμφάνιση, δεν ήταν θετικό για την ομάδα μας (ήττα με 2-0) και δυσαρεστήσαμε τους φιλάθλους μας, αλλά στον αθλητισμό μια ήττα δεν σημαίνει και το ''τέλος του κόσμου''. Ας μη ξεχνάμε ότι είμαστε μια ομάδα που αποτελείται από 22 τοπικούς ποδοσφαιριστές (νεαροί οι περισσότεροι) και 7 νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή και στόχος μας φέτος είναι, με ''δουλειά'' και υπομονή, να δημιουργήσουμε μια καλή προοπτική για το μέλλον της ομάδας.
Το ''ταξίδι'' είναι μακρύ, είναι στην αρχή, είναι σε εξέλιξη, είναι δύσκολο. Απαιτεί συνεχή αγώνα και μεγαλύτερη προσπάθεια από εμάς, αλλά και βοήθεια από τους φιλάθλους μας, τους οποίους ευελπιστούμε ότι θα έχουμε πάντα στο πλευρό μας, με φίλαθλο πνεύμα και διάθεση ουσιαστικής στήριξης της ομάδας, και στα καλά και στα άσχημα.  
Υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, ώστε κάθε αγώνας να είναι μια γιορτή για τον τόπο, έστω και μέσα από τις μικρές χαρές που προσφέρει το ποδόσφαιρο.

Και πάλι ευχαριστούμε όσους μας στηρίζουν και συνεχίζουμε όλοι μαζί την προσπάθειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: