Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στα Τρίκαλα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ''
ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ
''Ελάτε μαζί μας. Όλοι μαζί μπορούμε''. 
''Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται. Μόνο προσφέρεται''.
''Σήμερα αφορά κάποιον άλλον, αύριο ίσως κάποιον δικό μας''.
''Γίνε κι εσύ Εθελοντής Αιμοδότης. Μπορείς....''
O καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος (έβρεξε λίγο πριν την έναρξη) και έτσι δεν πραγματοποιήθηκε η 4η λαμπαδηδρομία και η συναυλία με την Ορχήστρα Νέων Δίου, όπως τουλάχιστον ήταν προγραμματισμένο να γίνουν, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015.

Παρ' ολα αυτά όμως πραγματοποιήθηκε μια μικρή εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του παλιού Δημοτικού Σχολείου, όπου παρουσία 100 περίπου συμπολιτών μας, τα παιδιά της λαμπαδηδρομίας μετέφεραν με τα συνθήματά τους το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και στη συνέχεια ο μαέστρος Νίκος Πατρής, τα παιδιά της εκπληκτικής ορχήστρας και οι υπέροχοι ερμηνευτές, έστω και χωρίς ηχητική κάλυψη, χωρίς μικρόφωνα και σε ένα χώρο που δεν προσφερόταν για κάτι τέτοιο, για μία περίπου ώρα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια, ερμηνεύοντας υπέροχα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη και άλλων κορυφαίων Ελλήνων συνθετών.

Η βραδιά έκλεισε με το Δ.Σ. του Συλλόγου Αιμοδοσίας να ευχαριστεί όλους αυτούς που βοήθησαν να προετοιμαστεί αυτή η εκδήλωση και στο τέλος παρέθεσε δείπνο στα μέλη της Ορχήστρας και στους συνοδούς.

Συμπερασματικά, έστω και έτσι, ήταν μια υπέροχη βραδιά με μηνύματα πολλαπλά...


















Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στο alexandriamou.gr  (χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης) ΕΔΩ
και στην Περισκόπηση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: