Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Σήμερα στα Τρίκαλα

Μπροστά σε ιστορικές εξελίξεις η χώρα μας και μέσα στη δίνη της αβεβαιότητας που όλοι μας ζούμε, φιλοξενούμε σήμερα Κυριακή την ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ Ουγγαρίας.
------------------------------------------------------------------------------
05.5 μ.μ. Συγκέντρωση των ομάδων στο γήπεδο. Τα παιδιά της Ακαδημίας να έρθουν με την καινούργια (πράσινη) στολή και τις λευκές κάλτσες.
06.30 μ.μ. Είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, σύντομη τελετή παρουσίασης των ποδοσφαιριστών της Φερεντσβάρος, απονομή αναμνηστικών, ανάκρουση Εθνικών Ύμνων και έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα. Πριν την έναρξη και στο ημίχρονο του αγώνα, τα παιδιά της Ακαδημίας μας, θα δίνουν τη δική τους όμορφη νότα στην ποδοσφαιρική μας γιορτή.
Και επειδή φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την Ίδρυση της Ομάδας, θα υπάρχει - συμβολικά - στην ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ μας ΓΙΟΡΤΗ και ''χρώμα'' από τα πρώτα χρόνια (1965-66) της Ομάδας (η κεντρική εκδήλωση για τα 50 χρόνια θα γίνει μέσα στο 2015 και σε ημερομηνία που ακόμη δεν έχει αποφασιστεί).
Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το τρίτο ημίχρονο στην κεντρική πλατεία του χωριού... Συγκεκριμένα το Δ.Σ. της ομάδας θα παραθέσει δείπνο (μπάρμπεκιου και μουσική βραδιά) στην 40μελή Ουγγρική αποστολή, στους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και στους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας. Όσοι φίλοι της ομάδας το επιθυμούν, μπορούν να πάρουν... τις μπύρες τους, τα σουβλάκια τους....και να έρθουν μαζί μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: