Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Ακαδημία ποδοσφαίρου Τρικάλων: Αποχαιρετώντας μια υπέροχη ποδοσφαιρική χρονιά


Με την συμμετοχή και την πολύ καλή παρουσία στο εξαιρετικό τουρνουά που διοργάνωσαν οι ''Τηλέμαχοι'' Αλεξάνδρειας στο Νησέλι το Σάββατο 6 Ιουνίου και με ''μπάρμπεκιου'' του προπονητή Mπάμπη Σαλτουρίδη για τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς την Κυριακή 7 Ιουνίου, αποχαιρέτησε την υπέροχη ποδοσφαιρική χρονιά 2014-15 η οικογένεια της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων. 

Το Σάββατο στο τουρνουά συμμετείχαν πολλές και σπουδαίες Ακαδημίες (Βέροια, Γιαννιτσά, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός Βόλου, Λάρισα, Κιλκισιακός, Κοζάνη, Αιγινιακός, Πτολεμαϊδα, Μακροχώρι, Νάουσα, Νηρέας, Αστέρας, κ.α.) και εκατοντάδες παιδιά ηλικίας 5 - 14 ετών απόλαυσαν το παιχνίδι μακριά από σκοπιμότητες, σε μια πανδαισία παιδικού ποδοσφαίρου που ενθουσίασε τους παρευρισκομένους.
Η Ακαδημία μας συμμετείχε με τα τρία τμήματά μας και το κάθε τμήμα έδωσε τρεις σπουδαίους αγώνες των 30 λεπτών, με απολογισμό εξ νίκες και τρεις ήττες, αν και αυτό είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει τους υπευθύνους της Ακαδημίας μας.
Στις 7.00 το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιουνίου, οι νεαροί αθλητές όλων των τμημάτων της Ακαδημίας συγκεντρώθηκαν στο κοινοτικό κατάστημα, ακολούθησε σύντομη ομιλία του προέδρου και του προπονητή Μπάμπη Σαλτουρίδη, στη συνέχεια τα παιδιά παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους και η όμορφη εκδήλωση έκλεισε μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού, με ''μπάρμπεκιου'' για όλους τους παρευρισκομένους, παιδιά, γονείς και φίλους.
Η οικογένεια του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' μεγαλώνει όλο και περισσότερο κάθε χρόνο, γεγονός που γεμίζει με ικανοποίηση τους υπευθύνους, αλλά και αίσθημα ευθύνης για τη συνέχεια...
Μακάρι η προσπάθεια που γίνεται - στην πρώτη ομάδα και στην Ακαδημία - να συνεχιστεί... Η στήριξη και η ενδυνάμωση τέτοιων προσπαθειών είναι χρέος όλων μας. 
Και φυσικά δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα για την αξία του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ...
Φωτογραφίες από το τουρνουά














Φωτογραφίες από το ''μπάρμπεκιου''













Περισσότερες φωτογραφίες στο facebook ΕΔΩ και ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: