Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Μήνυμα αλληλεγγύης...

Μήνυμα αλληλεγγύης έστειλαν οι κάτοικοι των Τρικάλων, με την συγκινητική συμμετοχή τους στο ''Καλάθι της Αλληλεγγύης'' που οργάνωσε ο Σύλλογος Αιμοδοσίας Τρικάλων Ημαθίας. 
Εδώ και αρκετές ημέρες είχαν στηθεί καλάθια στην είσοδο των σούπερ μάρκετ του χωριού (Βούλα Γαλατσίδα, Γιάννης Κιρκιλιανίδης, Δήμος Ζωιτσούδης), όπου ο κάθε πελάτης άφηνε, από το περίσσευμα ή από το υστέρημά του, τρόφιμα ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες συμπολιτών μας που δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση.
Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην πρωτοβουλία αυτή και αφού συγκεντρώθηκαν αρκετά μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, διανεμήθηκαν, με την απαραίτητη ευαισθησία και διακριτικότητα, σήμερα Τετάρτη 8 Απριλίου 2015 σε οικογένειες του χωριού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αιμοδοσίας Τρικάλων ευχαριστεί θερμά όλους εσάς που με το ενδιαφέρον και την ευαισθητοποίησή σας, στηρίξατε και ενισχύσατε το ''καλάθι της Αλληλεγγύης'' καθώς επίσης και τα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ του χωριού (Βούλα Γαλατσίδα, Γιάννης Κιρκιλιανίδης, Δήμος Ζωιτσούδης), για την ευγενική συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή.



Παρ' όλο που η αλληλεγγύη δεν μπορεί να διορθώσει τις βαριές συνέπειες της οικονομικής κρίσης, μπορεί όμως να ανακουφίσει τον πόνο των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας και να αποδείξει, παρά τα όσα λέγονται, ότι δεν έχει χαθεί η υπέρτατη αξία που λέγεται ΑΝΘΡΩΠΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: