Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Την Κυριακή 19 Απριλίου η ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα: ''ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, η πρόληψή τους είναι κατορθωτή'' με ομιλητή τον Δ/τή του Α.Τ. Πλατέος κ. Σιδηρόπουλο

Η αναβληθείσα (αρχικά ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 29 Μαρτίου)   Ημερίδα με θέμα: ''ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, η πρόληψή τους είναι κατορθωτή'',  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος. 
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο πολύπειρος στα θέματα αυτά Διοικητής του Α.Τ. Πλατέος, Αστυνόμος Κύριος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Ευθύμιος, ο οποίος θα μας μεταφέρει γνώσεις, απόψεις, εμπειρίες ενασχόλησης με το αντικείμενο του ατυχήματος και θα κάνει μια προσπάθεια ενημέρωσης που θα έχει ως στόχο την δυνατότητα πρόληψης των ατυχημάτων.
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο γονέα και ενήλικο που επιθυμεί να ενημερωθεί από τον έμπειρο Διοικητή, περί του τρόπου εκμάθησης αποφυγής ατυχημάτων.
Την ημερίδα συνδιοργανώνουν:
Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' - Σύλλογος Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' - Λαογραφικός & Πολιτιστικός Σύλλογος ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'' - ΤΟΕΒ - Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου, Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια: