Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Οι σύλλογοι γονέων & κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Πλατέος ευχαριστούν για τη συναυλία αλληλεγγύης!

Από τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου και του Λυκείου Πλατέος – με αφορμή τη συναυλία αλληλεγγύης που δόθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος την Παρασκευή 3 Απριλίου – εκδόθηκε το παρακάτω ευχαριστήριο:
Οι σύλλογοι γονέων & κηδεμόνων του Γυμνασίου και του Λυκείου Πλατέος θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην συναυλία αλληλεγγύης και συνέβαλαν με την προσφορά τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση από τον Σύλλογο Ποντίων Πλατέος «ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ» ,από τον Σύλλογο Καππαδοκών Πλατέος «Ο ΒΑΡΑΣΟΣ» καθώς και από την ποδοσφαιρική Ομάδα Αγροτικός Αστήρ Πλατέος.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ (Σκύδρα) που απέδειξε έμπρακτα πως όποιος θέλει να σταθεί αλληλέγγυος, το πράττει αγνοώντας αποστάσεις!
Ευχαριστούμε τους καταπληκτικούς μουσικούς που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς και μας χάρισαν μια υπέροχη βραδιά:
-τον Γιώργο Κολελέκα και την Ανδρονίκη Τερζίδου.
-τον Γιάννη Μακεδόνα με την ορχήστρα του: Σάββας Αλτής, Σάκης Μουσκεφτάρας, Μάκης Κοζίδης.
-τους SAVVAS TOU SAVVATOU AND THE BAND: Σάββας του Σαββάτου, Σταύρος Γουδελίδης, Κώστας Ξανθόπουλος, Κώστας Τιριτίδης.
Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη και τον Δήμο για την παραχώρηση της όμορφης αίθουσας και τον Κώστα Καρκασλή για τον ήχο.
Ζητάμε ταπεινά συγνώμη για τυχόν παραλήψεις, όμως είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί χάρις εσάς κάποιες οικογένειες θα νιώσουν λίγο καλύτερα αυτές τις μέρες
Οι σύλλογοι Γονέων & κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Πλατέος

Δεν υπάρχουν σχόλια: