Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

« ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ » και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, ευχαριστούν

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
 Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, τo Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης ΑμεΑ « ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ » και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.  Αλεξάνδρειας,
Ευχαριστούν θερμά όλους τους φίλους που στάθηκαν στο πλευρό μας και αυτή τη χρονιά , στηρίζοντας με πολλή αγάπη τη δουλειά και τον αγώνα μας, δίνοντας χαρά στα παιδιά μας.
Όλους εκείνους που βοήθησαν στη λειτουργία του Κέντρου προσφέροντας χρήματα ή προϊόντα για τη σίτιση των παιδιών και τις λειτουργικές ανάγκες του χώρου.
Τους Δήμους Βέροιας και Αλεξάνδρειας καθώς και την  Κοινωφελή Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Βέροιας (ΚΕΠΑ) και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας (Κ.Ε.Δ.Α), για τη συνεχή τους στήριξη και την άμεση ανταπόκρισή τους στα αιτήματά μας..
Την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.
Τα αρτοποιεία, «Γκλαβίνα» και «Πες Αλεύρι» στην Αλεξάνδρεια για την προσφορά των προϊόντων τους  καθ’ όλη τη σχολική χρονιά.
Τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας και  όλα τα σχολεία για την άψογη συνεργασία μας, προς την υλοποίηση προγραμμάτων που σχεδιάστηκαν.
Όλα τα Σχολεία του Νομού και συγκεκριμένα τους Διευθυντές, το εκπαιδευτικό προσωπικό καθώς και τους μαθητές, οι οποίοι και φέτος στήριξαν το Κέντρο και το Σχολείο μας, δείχνοντας προτίμηση στις δημιουργίες των παιδιών, εκπαιδευτών και καθηγητών.
Το Σύλλογο Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» για την παροχή εθελοντικής προσφοράς.
Τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο του Νομού μας, που στηρίζει και δημοσιεύει κάθε μας προσπάθεια.
Το διδακτικό και εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου και του Κέντρου που αγκαλιάζουν με πολύ αγάπη τα παιδιά μας και έχουν μετατρέψει τη δουλειά τους σε λειτούργημα.
Ευχαριστούμε ειλικρινά μέσα από την καρδιά μας όλους τους παραπάνω που ο καθένας με τον τρόπο του βοήθησε, στήριξε και συμπαραστάθηκε στον αγώνα μας! 
Στηρίζουμε το έργο μας στη συμμετοχή σας!!!
       Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ & Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: