Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Μήνυμα εθελοντισμού και προσφοράς η μεγάλη η συμμετοχή στο «Let’s do it» Τρίκαλα Ημαθίας

Περνώντας μήνυμα αλλαγής, βελτίωσης και προστασίας του περιβάλλοντος, Τοπική Κοινότητα, εθελοντές, φορείς και σύλλογοι των Τρικάλων, συμμετείχαν σήμερα στην διεθνή εθελοντική εκστρατεία «Let’s do it», καθαρίζοντας διάφορα σημεία του χωριού, αναδεικνύοντας συγχρόνως την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς. 
Η κεντρική πλατεία, η πλατεία Ανατολικής Ρωμυλίας, η πλατεία υδραγωγείου, η νότια είσοδος του χωριού, ο κεντρικός δρόμος, οι δρόμοι γύρω από τα σχολεία και την εκκλησία, αλλά και τα δύο σημεία έξω από το χωριό όπου οι αγρότες αφήνουν τα άδεια κουτιά φυτοφαρμάκων, ήταν οι χώροι που καθαρίστηκαν με πολύ κέφι, χαρά και ενθουσιασμό από τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους.   

Σημαντική η βοήθεια στην προσπάθεια αυτή του ΤΟΕΒ Τρικάλων που διέθεσε χορτοκοπτικά και εργάτες καθώς και των αδερφών Ν. και Στ. Σωτηράκη και του Β. Τατούδη, οι οποίοι διέθεσαν τα μηχανήματά τους. 
Συμπερασματικά ήταν άλλη μια πολύ όμορφη και χρήσιμη δράση στο χωριό μας, με κύριο χαρακτηριστικό την συμμετοχή πολλών παιδιών.    
Συγχαρητήρια σε όλους, διοργανωτές και συμμετέχοντες










 Περισσότερες φωτογραφίες στο facebook Νίκος Σαλτουρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: