Τρίτη 9 Απριλίου 2013

«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ»

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 
Στο πλαίσιο της ένταξης και κοινωνικοποίησης των ΑμεΑ το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης και Κατάρτισης «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ» και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης «Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας» διοργανώνουν και φέτος την καθιερωμένη απογευματινή εκδήλωση.
Θα χαρούμε να μοιραστούμε μαζί σας
το απόγευμα της Τετάρτης 10 Απριλίου 2013 και ώρα 18:00  στην αίθουσα δεξιώσεων «ΚΤΗΜΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ» στο Καλοχώρι Αλεξάνδρειας.

Για τη διασκέδασή μας θα φροντίσουν:
Στο Ελαφρολαϊκό πρόγραμμα ο Ιωάννης Ασεκίδης
Στο παραδοσιακό πρόγραμμα ο Θύμιος Γκογκίδης (Θρακιώτικα)
Στο ποντιακό πρόγραμμα οι : Νικολαϊδης Στάθης(τραγούδι), Κώστας Ζώης (νταούλι), Δημήτρης Ξενιτόπουλος (λύρα)
Στους Ζουρνάδες οι : Θωμάς Μυλωνάς (ζουρνάς), Γιώργος Μυλωνάς (νταούλι), Γιώργος Αρβανίτης (ζουρνάς)
Τιμή πρόσκλησης 5 ευρώ.
Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Κέντρου «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ».
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου ‘ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ’ ύστερα από πρόσκληση, στo πλαίσιo  της ερευνητικής εργασίας με τίτλο ‘Αστική Πρασινάδα’, επισκέφθηκαν το 1ο Λύκειο Βέροιας στο Πανόραμα. 
Αφού έγινε η μεταξύ τους γνωριμία, ξεκίνησε το ‘παιχνίδι’.
Οι εκπαιδευόμενοι από ‘ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ’, σε ρόλο εκπαιδευτών, καθοδήγησαν τους μαθητές του Λυκείου πώς να φυτέψουν δεντράκια και άνθη από το εργαστήριο του Θερμοκηπίου του Κέντρου. Οι δραστηριότητες συνεχίστηκαν με τη συμπλήρωση φυτολογίου.
Στη συνέχεια, παιδιά και καθηγητές απόλαυσαν χειροποίητα γλυκά. Οι μαθητές του Λυκείου χαρίσανε βραχιολάκια στα Παιδιά της Άνοιξης σε ένδειξη φιλίας και αποχαιρετίσθηκαν με την υπόσχεση να ξαναβρεθούν.
Ευχαριστούμε τη Διευθύντρια του 1ου Λυκείου Βέροιας κα Αναστασία Καρακώστα, την υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμματος κα Ελένη Κοσμίδου  και τους μαθητές του 1ου Λυκείου Βέροιας για την ξεχωριστή αυτή εμπειρία!
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου ‘ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ’ και οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση, ‘ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ’,  στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Δήμου Βέροιας.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές της παράστασης για τη χαρά και το γέλιο που πρόσφεραν στα παιδιά μας!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου ‘ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ’ και οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας, ενημερώθηκαν για τη στοματική υγιεινή. Η ενημέρωση έγινε από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ημαθίας και συγκεκριμένα από τους οδοντιάτρους κο Κούμκοσλη Γεώργιο και κο Χατζηστρατή Κων/νο, στο γυμναστήριο του Κέντρου, οι οποίοι πρόβαλαν πολλές εικόνες και απάντησαν αναλυτικά σε όλες τις απορίες των παιδιών.
Ευχαριστούμε θερμά για την ιδιαίτερη αυτή παρουσίαση.


Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: