Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Όμορφο αποκριάτικο πάρτυ για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Τρικάλων

Με ξεχωριστή επιτυχία και με τη συμμετοχή των παιδιών του Νηπιαγωγείου, αλλά και μεγαλύτερων παιδιών, που γέμισαν το απόγευμα της Πέμπτης 14 Μαρτίου το στολισμένο ανάλογα KAΦΕ ''ΚΑΡΜΑ'' στα Τρίκαλα, πραγματοποιήθηκε το παιδικό αποκριάτικο πάρτυ που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου.
Στην γιορταστική αυτή εκδήλωση, οι μικροί μας φίλοι, διασκέδασαν με την ψυχή τους με το τρίωρο αποκριάτικο πρόγραμμα, στο οποίο κυριάρχησαν το κέφι, το τραγούδι, ο χορός, τα αστεία, οι φωνές και κυρίως το χαμόγελο των παιδιών.
Ιδιαίτερα ξεχωριστή εντύπωση προκάλεσε η παρουσία κλόουν και η πλούσια ποικιλία και ευρηματικότητα των παιδικών στολών, οι οποίες είχαν πολύ φαντασία και πρωτοτυπία. Ο Νίνζα, ο φαντάρος, η πριγκίπισσα, ο σούπερμαν, το παπάκι, η μάγισσα, ο ποδοσφαιριστής, ο πιγκουίνος, ο δράκος, ο εξωγήινος και άλλες μορφές, συνέθεσαν ένα μοναδικό σκηνικό ενός όμορφου παραμυθιού.

Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση που έδωσε περίσσια χαρά στα παιδιά του νηπιαγωγείου, αλλά και στους γονείς τους και στα μεγαλύτερα παιδιά. Συγχαρητήρια στις κυρίες του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου (Κραχάλα Μαρία, Παπαμιχαήλ Μαρία, Τσιτσιρούδη Δέσποινα, Ζάχου Κλεοπάτρα, Κυτούδη Τζούλια) για την όμορφη αυτή πρωτοβουλία τους.






  

Δεν υπάρχουν σχόλια: