Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Παιδική ποδοσφαιρική πανδαισία στα Τρίκαλα

Tο Σαββατιάτικο πρωινό της 23ης Μαρτίου 2013 ήταν ένα πρωινό γεμάτο χαρά και ελπίδα. Ένα πρωινό αισιοδοξίας κόντρα στο κλίμα των ημερών. Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, 60 περίπου παιδιά από 7 έως 14 ετών, έπαιξαν και χάρηκαν το ποδόσφαιρο, μακριά από σκοπιμότητες και παρουσίασαν όχι μόνο το πλούσιο ποδοσφαιρικό τους ταλέντο αλλά και το άξιο συγχαρητηρίων αθλητικό τους ήθος.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Τρικάλων οι ποδοσφαιρικές οικογένειες των Τρικάλων και του Κλειδίου (με δύο τμήματα η κάθε μία), συναντήθηκαν σε μια παιδική ποδοσφαιρική πανδαισία, που κράτησε 1.5 ώρα, προσφέροντας στους αρκετούς φιλάθλους (γονείς, συγγενείς και φίλους του αθλήματος) που παρακολούθησαν τους αγώνες, ένα εκπληκτικό θέαμα.

Σ' αυτούς τους αγώνες δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Εκείνο που έχει σημασία για τα παιδιά είναι το γεγονός ότι μέσα από τέτοιες δραστηριότητες, πέρα από τη χαρά του παιγνιδιού, έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με παιδιά από άλλες περιοχές και συγχρόνως να αναδείξουν το ταλέντο τους και τις αρετές τους.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους υπευθύνους των Ακαδημιών και στους προπονητές Μπάμπη Σαλτουρίδη (Τρικάλων) και Γιάννη Κιρκιλιανίδη (Κλειδίου) για το έργο που επιτελούν. Η στήριξη και η ενδυνάμωση τέτοιων προσπαθειών, είναι χρέος όλων μας.

Kαι επειδή '' Nούς υγιής εν σώματι υγιή '' …
είναι τεράστια η ευθύνη που έχουμε όλοι μας, γονείς, τοπική αυτοδιοίκηση και πολιτεία, σε τέτοιου είδους προσπάθειες.









Δεν υπάρχουν σχόλια: