Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ομιλία – Συζήτηση με θέμα: Υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 και ώρα 17:30, στην ομιλία – συζήτηση με θέμα τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.Ομιλητές θα είναι :
Μαρουτσέλλα Βασιλειάδου, Εκπρόσωπος Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ
Στέλλα Ζαρκάδα, Δικηγόρος, του τμήματος Νομικής Προστασίας της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ
Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ : ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ – Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
http://www.ekpizo.gr/


Μια πρωτοβουλία της Ομάδας Δράσης & Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας
Η νεοσύστατη Ομάδα Δράσης & Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας δημιουργήθηκε από ενεργούς πολίτες, οι οποίοι μέσα από επιλεγμένες δράσεις κινητοποιούμαστε και υπερασπιζόμαστε καθετί που επηρεάζει την ποιότητα ζωής και αξιοπρέπειας μας.

1. Είμαστε παρόντες, ασκώντας αληθινή κριτική στον τρόπο ύπαρξης της κοινωνικής συνοχής η οποία μπορεί, ναι μεν, να κλονίστηκε, αλλά δεν κατέρρευσε.
2. Στηρίζουμε μέσω δικτύων κοινωνικής αλληλεγγύης, τα οποία επιτρέπουν σε χιλιάδες οικογένειες να έχουν πρόσβαση σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης.
3. Δεν εξαρτόμαστε από κανένα πολιτικό φορέα
4. Αρνούμαστε τη διαχείριση χρημάτων ή οποιασδήποτε οικονομικής ενίσχυσης. Είμαστε όλοι ισότιμα μέλη χωρίς οργανωτικά επίπεδα και μόνιμο διαχωρισμό καθηκόντων, με ολιγομελείς επιτροπές που εναλλάσσονται και συντονίζουν τις δραστηριότητές της.

Η ομάδα είναι ανοιχτή σε κάθε ευαισθητοποιημένο συμπολίτη που θα ήθελε να πάρει μέρος στις πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις της.

Email: omada.drasis.alexandrias@gmail.com
Facebook: Ομάδα Δράσης – Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας

Δεν υπάρχουν σχόλια: