Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποίησε ο Λαογραφικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'' Τρικάλων το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο.
Παρουσία της Δημοτικής και Τοπικής Αρχής, παιδιών των χορευτικών τμημάτων, γονέων και πολλών φίλων του Συλλόγου και μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.

Ο Ιερέας του χωριού πάτερ Εφραίμ ευλόγησε τη βασιλόπιτα και στη συνέχεια η Πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου κ. Διούδη Μαρία, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, έκανε αναφορά στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, στις δραστηριότητες του Συλλόγου το 2012 και στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.
Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον Δήμαρχο κ. Φώτη Δημητριάδη, ο οποίος αφού συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο υποσχέθηκε την πλήρη στήριξη της Δημοτικής Αρχής. 
Στη συνέχεια μοιράστηκαν τα τσουρεκάκια στα παιδιά των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου και σε όλους τους παρευρισκομένους.

Μέσα στην αίθουσα είχε στηθεί ένας καταπληκτικός ''μπουφές'' τον οποίο απόλαυσαν οι καλεσμένοι (μεγάλοι και μικροί) και στη συνέχεια στήθηκε ένα μικρό ''γλέντι'' υπό τους ήχους του ακορντεόν του Μπάρμπα-Δήμου Ναστούδη.

Ένα μικρό βίντεο και φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση













Από εμάς 
συγχαρητήρια στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την όμορφη αυτή εκδήλωση  

Δεν υπάρχουν σχόλια: