Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Βραβεύτηκε ο Σύλλογος Αιμοδοσίας Τρικάλων για την προσφορά του στην Τοπική κοινωνία, από το Περιφ. τμήμα Αλεξ/δρειας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Μέσα σε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα, παρουσία αρκετών συμπολιτών μας και της Δημοτικής Αρχής, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Περιφερειακού τμήματος Αλεξάνδρειας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, σε ταβέρνα της πόλης.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο κ. Χάρης Χατζημιχαήλ αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους, ευχήθηκε Καλή Χρονιά για όλους με υγεία, με περισσότερη αγάπη και αλληλοϋποστήριξη.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και μοιράστηκαν τα κομμάτια σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια ο κ. Κώστας Στεφανάκης έκανε σύντομη αναφορά στις δραστηριότητες του Ερυθρού Σταυρού και στις προσπάθειές του να στηρίζει όσο γίνεται περισσότερους συνανθρώπους μας. Τόνισε δε ότι οι προσπάθειες αυτές υλοποιούνται σε μεγάλο βαθμό χάρις στις προσφορές συμπολιτών μας που διαθέτουν μεγάλα αποθέματα κοινωνικής ευαισθησίας και στηρίζουν αθόρυβα αλλά ουσιαστικά το έργο του Ερυθρού Σταυρού.

Χαρακτηριστικό της φετινής εκδήλωσης, η βράβευση από τους διοργανωτές, του Συλλόγου Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων Ημαθίας. 
Ο κ. Στεφανάκης έκανε εκτενή αναφορά στις πολύπλευρες δραστηριότητες του Συλλόγου στα τρία χρόνια λειτουργίας του (δώδεκα Εθελοντικές Αιμοδοσίας, ομιλίες ιατρικού ενδιαφέροντος, δενδροφύτευση, εξωραϊσμοί, συγκεντρώσεις τροφίμων-φαρμάκων-ρούχων, 2 ποδηλατοδρομίες, πεζοπορία, μουσικές εκδηλώσεις, λαμπαδηδρομία, παιδικές γιορτές, σεμινάριο πρώτων βοηθειών κ.α.), εξήρε την ανιδιοτελή προσφορά του στην τοπική κοινωνία και μέσα σε θερμό χειροκρότημα απένειμε την τιμητική πλακέτα στον Σύλλογο, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τις κυρίες Δημητρίου Σωτηρία, Γερομιχάλη-Κουίδου Βούλα και Παπανικολούδη-Σαλτουρίδου Εύα.

Η εκδήλωση έκλεισε με δείπνο και ευχάριστο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από την ορχήστρα, που ενθουσίασε τους παρευρισκομένους.
 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: