Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Στα γήπεδα της Ημαθίας / Α1 κατηγορία

''ΦΙΛΙΠΠΟΣ'' ΜΕΛΙΚΗΣ   3
''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ   1
Ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων παρακολούθησαν οι λίγοι δυστυχώς φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Μελίκης, όπου ο τοπικός ΦΙΛΙΠΠΟΣ πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες τον τελευταίο καιρό εμφανίσεις του, επικράτησε με  3 - 1 επί του ''Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ'', ο οποίος παρά το γεγονός ότι δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο, έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα και έπαιξε στη συνέχεια πολύ καλό ποδόσφαιρο, που προς στιγμή πίστεψε ότι θα φύγει από τη Μελίκη με θετικό αποτέλεσμα. 
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Μελίκης ήταν καλύτερη, έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και πέτυχε δύο γκολ. Στην επανάληψη τα Τρίκαλα ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους, μείωσαν σε 2 - 1 με ένα εκπληκτικό γκολ του Σ. Αθανασιάδη και το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η συνέχεια θα είναι συναρπαστική, ήρθε η αποβολή του Β. Παπαδόπουλου των Τρικάλων, με αποτέλεσμα (και σε συνδυασμό με την ένταση που δημιουργήθηκε στους πάγκους των δύο ομάδων), να πέσει ο ρυθμός του αγώνα. Η Μελίκη σημείωσε και τρίτο γκολ, πετυχαίνοντας μια νίκη που την κρατάει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου, ενώ τα Τρίκαλα θα πρέπει να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο στη συνέχεια, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας Σαββατιάτικο αγώνα με τον Άγιο Γεώργιο, για να αποφύγουν κάθε περιπέτεια. 

Τα γκολ
11′  Πιτσάβας  1 - 0 
22′  Κακαγιάννης  2 - 0 
55′ Αθανασιάδης Σ.  2 - 1 
76' Κακαγιάννης   3 - 1 
Δοκάρι για τα Τρίκαλα στο 40' με τον Κούκλα

Τρίκαλα:
Λ. Χατζημιχαήλ, Αρ. Κούκλας, Λ. Μαγγανάρης (46' Β. Παπαδόπουλος), Β. Σερμπίνης, Χρ. Μηνούδης, Αρ. Μηνούδης, Γ. Παντριάς (46' Hλ. Αθανασιάδης), Χ. Σαλτουρίδης (80' Στ. Σούρλας), Π. Κίτσας, Σ. Αθανασιάδης, Αγγ. Καραντουλαμάς.



Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Τρίκαλα ήρθαν στη Μελίκη με πολλά προβλήματα, αφού ο προερχόμενος από σοβαρό τραυματισμό Μαγγανάρης αγωνίστηκε μόνο στο 1ο ημίχρονο, ο Παπαδόπουλος που τον ταλαιπωρούσε μια ίωση μπήκε στον αγώνα στο 2ο ημίχρονο, ενώ απουσίαζαν οι Παπαμιχαήλ (τραυματίας) και Κασνακίδης (υπηρεσία).   

Εγκάρδιο χαιρετισμό είχε με τους ανθρώπους των Τρικάλων ο  Μπάμπης Καψάλης, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία στον ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ'' πριν αρκετά χρόνια και σήμερα ανήκει στο προπονητικό τιμ της Μελίκης, ενώ συγχρόνως είναι και ένας εκ των τερματοφυλάκων της.
Η αποστολή των Τρικάλων μόλις έφτασε στα αποδυτήρια  



Ο πάγκος της Μελίκης

Τα άλλα αποτελέσματα
Απόλλων Αγ. Γεωργίου – Κεραυνός Επισκοπής 4-2 
(33′-80′ Παπαρέντης, 38′-90′ Τσιότσιος / 30′ Φράγκης, 63′ Γκότσης)

Θύελλα Στενημάχου – Φίλιππος Μέσης 0-0

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Χαρίεσσας 1-2 
(3′ Λαδάς / 12′ Ιωαννίδης, 45+1′ Καρασαρίδης Β.)

Εθνικός Κλειδιού – Αχιλλέας Νεοκάστρου 2-3 
(84′-89′ Βουλτσίδης / 7′ Τσιούπρος, 20′ Καφές, 65′ Ντούλας)

Αχιλλέας Νάουσας – ΑΕ Καψόχωρας 1-3 
(53′ αυτογκόλ / 28′-38′ Παπαδιάς, 90′ Πουρλιοτόπουλος)

Ατρόμητος Διαβατού – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 3-0 
(23′ Κίτσας, 60′ Σπανός, 88′ Σαρηγιαννίδης)
Ρεπό : ΑΕΠ Βέροιας


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  Α1

Δεν υπάρχουν σχόλια: