Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Συγχαρητήρια στην Ημαθιώτισα Σοφία Υφαντίδου για την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες


Με τη φράση «Συγχαρητήρια μας έκανες υπερήφανους» απευθύνεται ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Βεσυρόπουλος στην αθλήτρια Σοφία Υφαντίδου, στη συγχαρητήρια επιστολή που της απέστειλε, για την επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Ευχόμενος για την επιτυχία της, ο κ. Βεσυρόπουλος τονίζει μεταξύ άλλων: «Με αυτή σου την επιτυχία, γέμισες χαρά και αισιοδοξία τους Ημαθιώτες και τις Ημαθιώτισσες αλλά και όλους τους Έλληνες, στέλνοντας προς όλους -και ιδιαίτερα στη νεολαία - το μήνυμα ότι, ο καλός αγώνας, η συστηματική προσπάθεια, η επιμονή και η υπομονή, στο τέλος έχουν απτά αποτελέσματα και επιβραβεύονται. Επίσης, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς σου, στην οικογένεια σου και στον προπονητή σου, που όλα αυτά τα χρόνια σου συμπαραστέκονται και συνδράμουν στις προσπάθειές σου. Δικαίωσες τον εαυτό σου, τους ανθρώπους που σε πίστεψαν και σε πιστεύουν. Ευελπιστώ, ότι αυτή η επιτυχία σου, είναι η απαρχή μιας νέας λαμπρής περιόδου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Ημαθιώτικο αθλητισμό».


Κλείνοντας την επιστολή του, ο κ. Βεσυρόπουλος δεν παρέλειψε να αναφέρει, ότι η στήριξη του στον αθλητισμό και στους αθλητές πρέπει να θεωρείται δεδομένη και ότι θα σταθεί αρωγός σε όλες τους τις προσπάθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: