Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ικανοποίηση από την μέχρι σήμερα πορεία της προετοιμασίας

Τον τρίτο του φιλικό αγώνα προετοιμασίας έδωσε χθες το απόγευμα ο Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων και ηττήθηκε στο γήπεδό του από τον σαφώς πιο έτοιμο ''ΕΘΝΙΚΟ'' Κλειδίου. Το παιχνίδι έγινε σε πολύ καλό κλίμα, κάτι που δείχνει τις άριστες σχέσεις των δύο γειτονικών Συλλόγων. Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Δημήτρη Σκευούδη, η σοβαρότητα της κατάστασης του οποίου θα εκτιμηθεί αύριο που θα επισκεφθεί ορθοπεδικό γιατρό.  
Αποτελέσματα των μέχρι σήμερα φιλικών αγώνων και όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν.
Πλάτανος - Τρίκαλα  1 - 5
Αστέρας Αλεξάνδρειας - Τρίκαλα  1 - 3
Τρίκαλα - Κλειδί  2 - 3
Μ. Γιάντσης, Λ. Χατζημιχαήλ, Γ. Γεωργιάδης, Β. Κασνακίδης, Χρ. Μηνούδης, Λ. Μαγγανάρης, Β. Σερμπίνης, Χ. Σαλτουρίδης, Αρ. Κούκλας, Σ. Αθανασιάδης, Γ. Τερζίδης, Β. Παπαδόπουλος, Ι. Παπαμιχαήλ, Π. Γιανουχαηλίδης, Ηλ. Αθανασιάδης, Δ. Σκευούδης, Κ. Τερζίδης, Sllamy Elvis, Α. Καραντουλαμάς, Δ. Δάλλας.
Αγωνίστηκαν επίσης οι Κ. Αγγέλης, Ι. Τσάκαλος, Μ. Μερόκης, η απόκτηση των οποίων είναι σε εκκρεμότητα.
Δεν αγωνίστηκαν καθόλου μέχρι σήμερα οι Γ. Παντριάς (λόγω απογευματινής εργασίας δεν ενσωματώθηκε ακόμη στην προετοιμασία), Αρ. Μηνούδης (ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας), Στ. Σούρλας (υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία) και Μ. Κασνακίδης (λόγω απογευματινής εργασίας). Από σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει προετοιμασία και ο 15χρονος ULLI NDOI.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αρκετά ικανοποιημένη είναι η Διοίκηση από την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας και πίστη όλων είναι ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος (8 Σεπτεμβρίου).

Από τις προπονήσεις και τους φιλικούς αγώνες βγήκαν κάποια χρήσιμα και ελπιδοφόρα συμπεράσματα, όμως χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά απ' όλους για να φτάσει η ομάδα σε επιθυμητό σημείο απόδοσης, αλλά και να διορθωθούν κάποια ''κακώς κείμενα'' που αλλοιώνουν την εικόνα της ομάδας και έχουν να κάνουν με νοοτροπίες και συμπεριφορές.


Δυστυχώς όμως, είκοσι μόνο μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας, άρχισαν να ακούγονται ''φωνές'', οι οποίες αμφισβητούν τα πάντα γύρω από την ομάδα (ποδοσφαιριστές - προπονητές - διοίκηση) και δημιουργούν κλίμα ανησυχίας.

Αυτή η διοίκηση ανέλαβε να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει και από την πρώτη στιγμή οριοθέτησε τους στόχους της (οι οποίοι ανακοινώθηκαν σε προηγούμενες αναρτήσεις) και δεν προτίθεται να παρεκκλίνει ούτε στο ελάχιστο.

Φυσικά η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας και η ανάδειξη συγχρόνως των νεαρών παικτών είναι ένας συνδυασμός αρκετά δύσκολος, αλλά η προσπάθεια θα συνεχιστεί και είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα φέρει αποτελέσματα. 
Όσοι θέλουν ας στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Αν πάλι δεν θέλουν, δεν πειράζει. Ας αφήσουν όμως ''ήσυχη'' τη Διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: