Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Τον Βασίλη Χατζηπαναγή τίμησαν οι ''Τηλέμαχοι''

Σε ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, παρουσία του «μεγάλου» Βασίλη Χατζηπαναγή, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 5.00μ.μ. η κοπή της βασιλόπιτας της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ''Τηλέμαχοι'' Αλεξάνδρειας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου.
Παρουσία των προπονητών της Ακαδημίας, πολλών γονέων, εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, ποδοσφαιρικών παραγόντων της περιοχής, οι οικοδεσπότες Πούλιος Πέτρος και Ιασωνίδης Ηλίας, οργάνωσαν μια όμορφη γιορτή για τα εκατό περίπου παιδιά της Ακαδημίας, προσφέροντάς τους ένα όμορφο ''απογευματινό''.

Στον μεγαλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών Βασίλη Χατζηπαναγή, που τίμησε την εκδήλωση αποδόθηκε τιμητική πλακέτα από τους εκπροσώπους της ακαδημίας για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σχετική ομιλία για τον μεγάλο άσο, το ταλέντο του καθώς και τα ποδοσφαιρικά του «κατορθώματα» πραγματοποιήθηκε από τον ιδρυτή της ακαδημίας, Καλυβιώτη Οδυσσέα. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, προβάλλονταν «μαγικές» στιγμές του μεγάλου άσου. Στη συνέχεια κόπηκε η βασιλόπιτα και κληρώθηκαν δεκάδες δώρα στους νεαρούς αθλητές.


Η εκδήλωση έκλεισε με ''μπουφέ'' που στήθηκε στην είσοδο του Δημαρχείου και οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον μεγάλο Βασίλη Χατζηπαναγή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: