Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Στα γήπεδα της Ημαθίας / Α1' Κατηγορία

Α.Ο.Α. ''ΘΥΕΛΛΑ'' ΣΤΑΥΡΟΥ   2  
Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ  1 
Άριστη η φιλοξενία των γηπεδούχων
Έναν πολύ καλό αγώνα παρακολούθησαν οι λίγοι φίλαθλοι που, αψηφώντας το κρύο, βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Σταυρού. Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας ο αγώνας για την τοπική ''ΘΥΕΛΛΑ'', αλλά και τα Τρίκαλα ήθελαν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά τα δύο τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Σταυρός ήταν ελαφρώς καλύτερος, όταν και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με ένα γκολ του Τσολπάκη στο όγδοο λεπτό. Στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του 1ου ημιχρόνου λίγες ήταν οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 2ο ημίχρονο τα Τρίκαλα ανέβασαν κατά πολύ την απόδοσή τους, πίεσαν τον Σταυρό και δημιούργησαν εκπληκτικές ευκαιρίες, τις οποίες όμως, είτε από αστοχία είτε από ατυχία, δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ. Συγκεκριμένα στο 57' και στο 68' ο Σ. Αθανασιάδης και ο Χ. Σαλτουρίδης έχασαν κλασικές ευκαιρίες, να ισοφαρίσουν το σκορ. Αντί όμως για την ισοφάριση, ήρθε στο 70' το δεύτερο γκολ του Σταυρού όταν σε σουτ του Δημούλτση η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Χρ. Μηνούδη και κατέληξε στα δίχτυα του Βασιλείου, για να γίνει το 2-0. Στο 73' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Χρ. Μηνούδης και παρ' όλα αυτά τα Τρίκαλα συνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες, πετυχαίνοντας στο 75' το 2-1 με όμορφο γκολ του Σ. Αθανασιάδη. Από το σημείο αυτό και μέχρι το 90' ο αγώνας πήρε μια άγρια ομορφιά, χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες και το σφύριγμα της λήξης βρήκε του γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη μεγάλη τους νίκη, που τους δίνει βαθμολογική ανάσα και τους ποδοσφαιριστές των Τρικάλων να μην μπορούν να πιστέψουν ότι φεύγουν ηττημένοι, μετά από τόσο καλή εμφάνιση. 

Σκόρερς: 8' Τσολπάκης 1-0, 70' Αυτογκόλ Μηνούδης 2-0, 73' Σ. Αθανασιάδης 2-1
Διαιτητής: Kαρυπίδης (πολύ καλός)
Βοηθοί: Βαράγκας - Παντσερίδης

Τρίκαλα:
Γ. Βασιλείου - Hλ. Αθανασιάδης (55' Κ. Βασιλείου) - Γ. Παντριάς - Ι. Παπαμιχαήλ - Χρ. Μηνούδης - Λ. Μαγγανάρης - Π. Καζαντζίδης (74' Γ. Τερζίδης) - X. Σαλτουρίδης - Σ. Αθανασιάδης - Κ. Κίτσας - Β. Παπαδόπουλος

Στον πάγκο χωρίς να αγωνιστούν καθόλου έμειναν οι: Μ. Γιάντσης και Γ. Γεωργιάδης


Σταυρός:
Γεωργιάδης (7' Πιπιλίδης) - Σβαρνογιαννόπουλος - Τσολπάκης - Τσορακλίδης - Αθανασιάδης - Μανδυλίδης - Δημούλτσης - Kotsagogos (79΄ Gjoka) - Καραντουλαμάς - Κυριμκυρίδης (59' Τζιαλί) - Κατσιγιαννόπουλος 


Παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν τα Τρίκαλα, εμφανής ήταν η απουσία του Γιάννη Κιρκιλιανίδη, ο οποίος όπως είναι γνωστό, ''αποχώρησε'' από τις τάξεις της ομάδας πριν από τρεις εβδομάδες. 


Γ. Τερζίδης
Επέστρεψε στην ομάδα ο Γιώργος Τερζίδης μετά από απουσία ενός μήνα λόγω των φοιτητικών του υποχρεώσεων (για την χειμερινή εξεταστική περίοδο) στην Κομοτηνή. Επίσης την επανεμφάνισή του έκανε μετά από πολύμηνη απουσία λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων ο Μπάμπης Σαλτουρίδης. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η φιλοξενία των γηπεδούχων ήταν άψογη και αξίζουν συγχαρητήρια σε Διοίκηση, προπονητή, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους του Σταυρού.

Προπονητής στον Σταυρό είναι ο Αργύρης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος την περίοδο 1996-97 φόρεσε με επιτυχία την φανέλα των Τρικάλων. Επίσης ποδοσφαιριστής των Τρικάλων ήταν ο Νίκος Τσορακλίδης του Σταυρού, στην πολύ καλή πορεία της ομάδας την περίοδο 2004-05. Και οι δύο είχαν εγκάρδιες συνομιλίες με τους ανθρώπους των Τρικάλων.



Παρόν στο γήπεδο με τις πατερίτσες, ο πρόσφατα χειρουργηθείς Άρης Μηνούδης, ο οποίος ξεκίνησε πριν λίγες μέρες πρόγραμμα φυσικοθεραπείας, ώστε τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο να επιστρέψει ''σιδερένιος'' και πανέτοιμος στα γήπεδα. 


Α1 Κατηγορία
Τα αποτελέσματα
Κοπανός - Αγ. Βαρβάρα: 1-3
Ένωση – Διαβατός: 2-1
Αγ. Γεώργιος – Αχιλλέας Ν.: 2-1
Σταυρός – Τρίκαλα: 2-1
Μελίκη – Χαρίεσσα (αναβλ.)
Μέση - Νεόκαστρο (αναβλ.)
Ολυμπιακός Ν. - Καβάσιλα (αναβλ.)
Πλάτανος - Επισκοπή (αναβλ.)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ένωση 56
2. Μελίκη 49
3. Νεόκαστρο 34
4. Χαρίεσσα 34
5. Επισκοπή 33
6. Μέση 32
7. Τρίκαλα 32
8. Αγ. Βαρβάρα 31
9. Σταυρός 26
10. Αχιλλέας Ν. 24
11. Διαβατός 24
12. Αγ. Γεώργιος 20
13. Ολυμπιακός Ν. 18
14. Καβάσιλα 14
15. Πλάτανος 6
16. Κοπανός 6

Δεν υπάρχουν σχόλια: