Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ένα χωριό...μία παρέα

Μία καταπληκτική μουσική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου 2011 στην ταβέρνα ''ΛΕΝΟΣ'' στα Τρίκαλα, στη ''βραδιά αιμοδότη'' που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων Ημαθίας για τους Εθελοντές Αιμοδότες και τους φίλους του Συλλόγου. 
Την άρτια οργάνωση αυτής της εκδήλωσης και την επιτυχή έκβασή της, επιμελήθηκαν με κάθε λεπτομέρεια οι κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου Σουλτάνα Ναστούδη, Σωτηρία Δημητρίου και Αδριανή Παπαμιχαήλ.
Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, 200 και πλέον άτομα κάθε ηλικίας, απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι βρίσκονται κοντά στο Σύλλογο και ανταποκρίνονται σε κάθε του κάλεσμα, ενισχύοντας τις προσπάθειές του με κάθε δυνατό τρόπο. 
Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε η Γραμματέας του Συλλόγου κ. Παπαμιχαήλ Αδριανή, η οποία αφού έκανε ένα σύντομο ιστορικό της Ίδρυσης του Συλλόγου, μίλησε για τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας ως κορυφαία μορφή εθελοντισμού. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη προσπάθεια ενημέρωσης και διάδοσης της εθελοντικής αιμοδοσίας που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια, με στόχο να γίνει ο τόπος μας αυτάρκης σε αίμα, κάτι που μπορεί να γίνει αν κάθε σπίτι έχει και από έναν εθελοντή αιμοδότη. Έκλεισε την ομιλία της με αναφορά στις μέχρι σήμερα εκδηλώσεις και δραστηριότητες, τόνισε την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου σε κάθε κάλεσμα του Συλλόγου και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και σ' αυτή την εκδήλωση.
Στη συνέχεια μίλησαν, ο Αντιδήμαρχος κ. Γκαβαρδίνας Νικόλαος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τρικάλων κ. Κασνακίδης Δήμος οι οποίοι τόνισαν ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου.
Μετά απ' όλα αυτά, η εξαιρετική ορχήστρα δεν άργησε να σκορπίσει άφθονο κέφι. Διακόσια και πλέον άτομα, κάτω από τους ήχους έντεχνου και λαϊκού κυρίως προγράμματος, αλλά και άλλων παραδοσιακών ρυθμών, διασκέδασαν ως μια παρέα σε ένα γλέντι που ξεκίνησε στις 7.30 μ.μ. και κράτησε μέχρι στις 2.00 π.μ. όταν και αποχώρησε η ορχήστρα, αφήνοντας φανερά δυσαρεστημένους όσους δεν είχαν φύγει ακόμη και ζητούσαν να συνεχιστεί αυτή η τόσο όμορφη και παρεϊστικη βραδιά. 


Aξίζει να σημειωθεί η παρουσία στη ''βραδιά αιμοδότη'' εκπροσώπων από τον Αθλητικό Όμιλο ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ''. Μήνυμα για την αναγκαιότητα ενότητας και συνεργασίας των Συλλόγων, προκειμένου να προβάλλουν μέσα από τις δράσεις τους το χωριό και να συμβάλλουν στη Αθλητική, Πολιτισμική και Κοινωνική αναβάθμιση του τόπου μας.









Περισσότερες φωτογραφίες από τη μουσική ''βραδιά αιμοδότη'' στο facebook:
Σύλλογος Αιμοδοσίας Τρικάλων Ημαθίας 
και 
Νίκος Σαλτουρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: