Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Λαμπρή τελετή αποφοίτησης για τους μαθητές της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Τρικάλων

Με μια πολύ ζεστή και όμορφη - αποχαιρετιστήρια - εκδήλωση στον χώρο του Σχολείου το απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιουνίου 2015, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης για τους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου Τρικάλων της σχολικής χρονιάς 2014-15, οι οποίοι εγκαταλείπουν τα θρανία και τις αίθουσες του γυμνασίου και ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στον χώρο της εκπαίδευσης.
Η συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα που ομολογουμένως επικρατούσε δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Η εκδήλωση άρχισε με ένα καταπληκτικό βίντεο, το οποίο επιμελήθηκαν τα παιδιά της Γ' τάξης που αποχαιρετούν το Γυμνάσιο και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Διευθυντή κ. Γεώργιο Λαμπρόπουλο (ο οποίος αποχωρεί), από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Απόστολο Σωτηράκη, καθώς και από την κ. Μαρία Καραστογιαννίδου, η οποία μίλησε, όχι μόνο ως η νέα Διευθύντρια του Γυμνασίου, αλλά και ως μητέρα μαθητή.

Μετά ανέβηκαν στο βήμα οι αριστεύσαντες μαθητές Καλλιόπη-Αικατερίνη Γιάντση και Βασίλης Σιμψερής, οι οποίοι συγκίνησαν όλους με την αποχαιρετιστήρια ομιλία τους και ακολούθησε το πιο συγκινητικό μέρος της εκδήλωσης, όταν δόθηκαν οι τίτλοι αποφοίτησης στα παιδιά της Γ' τάξης, καθώς και τα αναμνηστικά από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Στιγμές που σίγουρα θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στις καρδιές των παιδιών.

Στη συνέχεια και για αρκετή ώρα η Μαρία-Μυρτώ Πεγιούδη και η Μαρία Τασιούλα γοήτευσαν, χαρίζοντάς μας μελωδικές στιγμές με τις κιθάρες τους και τις υπέροχες φωνές τους και η όμορφη εκδήλωση έκλεισε υπό τους ήχους του ακορντεόν του Κίμωνα Τερζίδη και του κλαρίνου του Δημήτρη Μαλογιάννη, οι οποίοι έδωσαν το δικό τους ''ρεσιτάλ'', ενθουσιάζοντας όλους τους παρευρισκομένους. Και φυσικά στο τέλος όλοι απόλαυσαν τον υπέροχο ''μπουφέ'' που ετοίμασαν οι κυρίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς, στα παιδιά και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την πολύ όμορφη εκδήλωση.
Φωτογραφίες από την τελετή αποφοίτησης






















Δεν υπάρχουν σχόλια: