Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς του δήμου Αλεξάνδρειας ο Μόσχος Κυτούδης

Αγαπητές και αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
Άλλη μια δύσκολη για όλους μας σχολική χρονιά, έφτασε στο τέλος της. Από το ξεκίνημά της, τόσο εγώ όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής δεσμευτήκαμε να είμαστε δίπλα σε σας στον αγώνα που κάνετε, προκειμένου τα σχολεία του Δήμου μας να παραμείνουν πηγές μάθησης και δημιουργίας.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά. Το μεγαλύτερο όμως, οι περικοπές για τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων από τα αρμόδια Υπουργεία, είχε ως αποτέλεσμα την έλλειψη σημαντικών πόρων, οι οποίοι εξασφαλίζουν την σωστή λειτουργία ενός σύγχρονου σχολείου.
Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε και προσφέραμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας με σχεδιασμό και οργάνωση, με ιδέες και όραμα.
Η Διοίκηση του Δήμου κι ιδιαίτερα ο Δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης, στάθηκαν δίπλα μας με πνεύμα ουσιαστικής συνεργασίας για την αποδοτική λειτουργία των σχολικών δομών.
Αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε όλους για την αμέριστη συμπαράστασή σας σε όλες μας τις προσπάθειες και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, ακόμη και μέσα στη θερινή περίοδο.
Τις καλύτερες ευχές όλων των μελών του Συμβουλίου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής για ένα χαρούμενο και ξεκούραστο καλοκαίρι.
Με εκτίμηση,
ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής επιτροπής του Δήμου Αλεξάνδρειας
Μόσχος Κυτούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: