Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Με μεγάλη επιτυχία η 19η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαϊου 2015 η 19η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Αιμοδοσίας Τρικάλων. Η κινητή μονάδα Αιμοληψίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Βέροιας βρέθηκε στα Γραφεία του Συλλόγου (στο Κοινοτικό Κατάστημα Τρικάλων), από τις 9.30 έως τις 13.00 και πολύ ικανοποιητική ήταν και πάλι η συμμετοχή των συμπολιτών μας, που έσπευσαν να συνεισφέρουν σ' αυτή την κορυφαία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία τους προς τον συνάνθρωπο.
Είκοσι επτά (27) φιάλες αίμα (αρκετοί οι νέοι Αιμοδότες), τρία άτομα που αιμοδότησαν σήμερα για λογαριασμό του Συλλόγου μας σε Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και αρκετοί ακόμη συμπολίτες μας που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν, ήταν ο απολογισμός της ημέρας. Συμμετοχή που δείχνει ότι ο κόσμος των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής στηρίζει τον Σύλλογο και όλες τις δραστηριότητές του.
Πολύ ευχάριστη νότα η επίσκεψη μαθητών και μαθητριών του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων Τρικάλων στον χώρο όπου γινόταν η Αιμοδοσία. Ο γιατρός κ. Θεόφιλος Κουπίδης μίλησε στα παιδιά για το μεγαλείο της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και στη συνέχεια τα παιδιά παρακολούθησαν όλη την διαδικασία της Αιμοδοσίας.

Για άλλη μια φορά ένας υπέροχος ''μπουφές'', περίμενε όχι μόνο τους Εθελοντές Αιμοδότες αλλά και όσους περνούσαν από το Κοινοτικό Κατάστημα όπου γινόταν η Αιμοδοσία.

Στο τέλος της 19ης Αιμοδοσίας το Δ.Σ του Συλλόγου και το προσωπικό του Νοσοκομείου, αφού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία και αυτής της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ανανέωσαν το ΡΑΝΤΕΒΟΥ για την 20η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου που θα γίνει σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί σύντομα.



















 
 
         

Δεν υπάρχουν σχόλια: