Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Εκμίσθωση του Σχολικού Κυλικείου Δημοτικού Σχολείου Λιανοβεργίου -Αράχου

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξάνδρειας, προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση κυλικείου του Δημοτικού Σχολείου Λιανοβεργίου – Αράχου.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται για έξι (6) χρόνια και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης έως τρία (3) επιπλέον έτη, 
α) Τόπος και χρόνος του διαγωνισμού:
Ο διαγωνισμός [άνοιγμα προσφορών] θα γίνει στο γραφείο του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Λιανοβεργίου – Αράχου στις 5 Δεκεμβρίου 2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:30π.μ. και επαναληπτική σύμφωνα με την (παρ. 10 Κ.Υ.Α. 64321/Δ4/16.05.2008 (Φ.Ε.Κ. 1003 /30.05.2008 τεύχος Β) στις 30 Δεκεμβρίου 2014 ημέρα Τρίτη στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα. 
β) Υποβολή προσφορών:
Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 13:00 στο γραφείο του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Λιανοβεργίου– Αράχου .
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη (παραλαβή αιτήσεων, εγκυκλίου, παροχή διευκρινήσεων) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δ ιευθυντή του Σχολείου κ. Κιτσίδη Λάζαρο και στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας (υπεύθυνη κα. Μοσχοτά Κρυστάλλω) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΜΟΣΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: