Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα και λίγα λόγια από την Διοίκηση

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας    4
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Τρικάλων   2
Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε σήμερα η ομάδα μας, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, που ικανοποίησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Αλεξάνδρειας. 
Σκόρερς
(8′ Χαρισούδης 1-0) (11′ Σερμπίνης 1-1) (28′ Χαλβατζής 1-2) (31′ Κίτσας Λ. 2-2) (45′ Πατατούκας 3-2) (88′ Μπουκλάς Γ 4-2) 
Αγωνίστηκαν για τα Τρίκαλα
Μουσκεφτάρας, Καρβούνης, Σερμπίνης, Μηνούδης Α., Παντριάς (72′ Ντόι), Αθανασιάδης Η. (82′ Βελικούδης), Ντάμτσιος, Σαλτουρίδης (68′ Σαράτσι), Χαλβατζής, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης Σ.



Ανακοίνωση της  Διοίκησης  
Και ενώ βρισκόμαστε στις 7 πρώτες στροφές του πρωταθλήματος και η ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, διαπιστώνουμε με ικανοποίηση - και σαν συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς - ότι πολλά από όσα οραματιστήκαμε για την λειτουργία της ομάδας, βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Μεγάλη η ευχαρίστησή μας από το γεγονός ότι, με βάση αρχές, κανόνες και στόχους που έθεσε η Διοίκηση, η ομάδα είναι κατά κοινή ομολογία πολύ καλά δομημένη, πάνω σε υγιείς βάσεις και με πολύ καλή προοπτική για το μέλλον.
    Εξαιρετικός προπονητής, σπουδαίος χαρακτήρας, με την εργατικότητά του, τις γνώσεις του και τις αναμφισβήτητες ικανότητές του, υλοποιεί με σταθερά βήματα και απόλυτη επιτυχία όσα συμφώνησε με τη Διοίκηση όταν ανέλαβε πέρυσι το καλοκαίρι την ομάδα.
    Ποδοσφαιριστές με ικανότητες και πολύ μεράκι για το ποδόσφαιρο, ήθος και φιλότιμο, αφοσιωμένοι και δεμένοι συναισθηματικά με την ομάδα, προσπαθούν καθημερινά και ανταποκρίνονται άριστα στο βάρος της ευθύνης που φέρει το όνομα του Συλλόγου και το έμβλημα που είναι ραμμένο στην αθλητική τους φανέλα.
    Διοίκηση που κάθε στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του προπονητή και των ποδοσφαιριστών, τους εξασφαλίζει ηρεμία και προ πάντων τους περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη και αγάπη.
    Λειτουργία της Ακαδημίας με 30 παιδιά, ορισμένα από τα οποία έχουν ήδη αρχίσει να ενσωματώνονται στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας.
    Και έτσι λειτουργεί καθημερινά η ομάδα. Υπέροχο κλίμα, οικογενειακή ατμόσφαιρα, συγκεκριμένο πλάνο. Μια όμορφη κατάσταση στην μικροκοινωνία της ομάδας μας, με αποτέλεσμα όλοι να απολαμβάνουμε την ενασχόλησή μας με το ποδόσφαιρο.
    Εκείνο όμως που μας χαροποιεί περισσότερο από κάθε άλλο, είναι το γεγονός ότι η ομάδα - με την όλη δομή, λειτουργία και αγωνιστική της εικόνα - δημιουργεί τη νέα γενιά φιλάθλων. Δεκάδες νεαρά παιδιά (αγόρια και κορίτσια) βρίσκονται κοντά στην ομάδα κάθε Σάββατο, εντός αλλά και εκτός έδρας και μαζί με λίγους παλιούς φιλάθλους, προσφέρουν τη δική τους στήριξη και δίνουν τη δική τους ώθηση στην ομάδα. Και φυσικά τους ευχαριστούμε.
    Μελανό σημείο βέβαια η περίεργη και  α κ α τ α ν ό η τ η  στάση μιας μικρής μερίδας φιλάθλων απέναντι στην ομάδα. Αυτοί οι λίγοι θα πρέπει να κατανοήσουν ότι σε μια ποδοσφαιρική ομάδα ο καθένας έχει τη θέση και τον ρόλο του. Ο ρόλος του προπονητή και των παικτών είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, η θέση της διοίκησης είναι όπου επιτάσσει το συμφέρον της ομάδας και ο ρόλος ο δικός τους - όπως και ΟΛΩΝ των φιλάθλων - είναι να καθίσουν με σοβαρότητα και ευπρέπεια στην κερκίδα, να στηρίξουν και να βοηθήσουν με τη φωνή τους ή με όποιο άλλο τρόπο μπορούν την ομάδα και όχι να δημιουργούν προβλήματα με καφενειακού τύπου συζητήσεις ή να ανακαλύπτουν θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Διαφορετικά ας μας αφήσουν ήσυχους...
    Εμείς συνεχίζουμε στο δρόμο που χαράξαμε, όταν πριν από 2,5 χρόνια αναλάβαμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες το βαρύ (για όσους γνωρίζουν) φορτίο λειτουργίας της ομάδας, χωρίς να παρεκκλίνουμε ούτε στιγμή από αυτά που είπαμε τότε και για τα οποία υπάρχει εμφανής συνέπεια μεταξύ λόγων και έργων. 
Με εκτίμηση 
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: