Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Πολύ όμορφη εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κλειδίου «Ο Φίλιππος»

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουνίου 2013 η εκδήλωση-θεσμός που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειδίου «Ο Φίλιππος», με την υποστήριξη της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας και που φέτος, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια επιλέχθηκε να γίνει στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κλειδίου και όχι όπως τα προηγούμενα χρόνια, στις εκβολές του ποταμού Λουδία (''παράδοση με θέα τη θάλασσα'').

Οι διοργανωτές που εργάστηκαν με μεράκι για την επιτυχία της εκδήλωσης, είδαν τους κόπους των προσπαθειών τους να ανταμείβονται από την ανταπόκριση του κόσμου, που απόλαυσε (συνοδεία ποτού και νόστιμων μεζέδων που προσφέρθηκαν έναντι συμβολικού ποσού) και χειροκρότησε το πλούσιο μουσικοχορευτικό θέαμα που προσέφεραν τα παραδοσιακά χορευτικά σχήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειδίου, του Χορευτικού Ομίλου Καταφυγιωτών Κατερίνης, του Συλλόγου Γυναικών Ν. Σουλίου (Ν. Σερρών) και του Μορφωτικού Συλλόγου Λουτρού Ημαθίας.

Για δύο περίπου ώρες, οι χορευτές και οι χορεύτριες με τις εντυπωσιακές παραδοσιακές στολές ομόρφαιναν τον χώρο με τις χορευτικές τους ικανότητες και τη λεβεντιά τους. Παρουσίαζαν τους χορούς τους υπό τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής και δημιουργούσαν ένα θέαμα πανδαισίας χρωμάτων, ρυθμών και κινήσεων, αποσπώντας τα θερμά και παρατεταμένα χειροκροτήματα του κοινού.
Στη συνέχεια ο διοργανωτής Σύλλογος απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στους φιλοξενούμενους Συλλόγους και η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με γλέντι στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι παρευρισκόμενοι. 
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Απ. Βεσυρόπουλος, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α. κ. Δ. Παπαδόπουλος και ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Πλατέος κ. Ι. Κιοσέογλου.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου γι' αυτή την όμορφη βραδιά, για την επιτυχία της οποίας χρειάστηκε «πολλή δουλειά»
Συγχαρητήρια επίσης και στους πολλούς εθελοντές οι οποίοι με μεγάλη διάθεση ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και με τις υπηρεσίες που προσέφεραν (όχι μόνο τη μέρα της εκδήλωσης αλλά και τις προηγούμενες μέρες), συνέβαλλαν στην επιτυχία της.









Στο τέλος της βραδιάς


Δεν υπάρχουν σχόλια: