Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Τα νέα του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων

Συνεδρίασαν σήμερα Τετάρτη 26 Ιουνίου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'', μετά από απραξία μιας εβδομάδας λόγω της συμμετοχής τους ως εθελοντές στην προετοιμασία των εκδηλώσεων του Συλλόγου Αιμοδοσίας και ασχολήθηκαν με τα θέματα που αποτελούν προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τον Σύλλογο.
Μετά την οριστικοποίηση της συμμετοχής όλων των τοπικών ποδοσφαιριστών που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, η Διοίκηση προχώρησε σήμερα στην πρόσληψη προπονητή. Συγκεκριμένα ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Ντάμτσιο, ο οποίος θα είναι προπονητής και παίκτης των Τρικάλων τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Μια εξέλιξη που ικανοποίησε όλους και σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας. Ο Γ. Ντάμτσιος ήταν, με εξαιρετική επιτυχία, προπονητής-παίκτης τα τελευταία χρόνια στον ''ΦΙΛΙΠΠΟ'' Μελίκης.

Στη συνέχεια και αφού συζητήθηκαν ορισμένα οργανωτικά θέματα (προμήθεια αθλητικού υλικού, συντήρηση και φροντίδα γηπεδικών εγκαταστάσεων κ.α.), αποφασίστηκε να γίνει, τις αμέσως επόμενες ημέρες, συνάντηση προπονητή και Διοίκησης για να προσδιοριστούν οι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας, αν αυτό κριθεί σκόπιμο. 

Τη Δευτέρα θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας και καλούνται οι φίλοι της ομάδας να ενισχύσουν την φετινή προσπάθεια.
-----------------------------------------------------------
Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Ντάμτσιο στην αθλητική οικογένεια των Τρικάλων και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: