Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Γοήτευσε το κοινό η παιδική θεατρική ομάδα Τρικάλων Ημαθίας

Μια υπέροχη θεατρική παράσταση παρουσίασε η παιδική θεατρική ομάδα Τρικάλων το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων στο παλιό Δημοτικό Σχολείο. 

Καθαρά πρόσωπα, μαγευτικά χαμόγελα, χαρούμενα βλέμματα, υπέροχες φωνές και θαυμάσιες εκτελέσεις στην παράσταση ''η γοργόνα του ουρανού'', σε σκηνοθεσία Σάντυ Σαβράνη

Οι νεαροί ηθοποιοί γοήτευσαν με τις ερμηνείες τους, εισπράττοντας στο τέλος το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών. 

Σκηνοθετικές οδηγίες-καθοδήγηση: Σάντυ Σαβράνη
Μουσική επιμέλεια: Σάντυ Σαβράνη
Σκηνικά-κοστούμια: Πασχάλης Γαβριηλίδης
Ήχος: Κιρκιλιανίδου Λεμονιά-Μαρία, Κυτούδη Ελένη
Υποβολείο: Τερζίδου Σάντυ, Γκουγκούδη Γεωργία

Τους ρόλους ερμήνευσαν (αλφαβητικά):
Αντωνιάδης Γιάννης, Αντωνιάδου Ευτυχία, Γκουγκούδη Γεωργία, Κιρκιλιανίδου Λεμονιά-Μαρία, Κουίδου Μαρία, Κυτούδη Αθανασία, Κυτούδη Ελένη, Παπαμιχαήλ Ελένη, Πεγιούδη Μαρία-Μυρτώ, Τερζίδου Σάντυ, Τσακιρίδου Αθανασία, Τσιορβαλούδη Αναστασία-Βαρβάρα 

Λίγα λόγια από τη σκηνοθέτη
Ζούμε σε μια εποχή που τα νούμερα, οι αριθμοί, το άγχος της καθημερινότητας μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας, παρόλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη από ψυχική τέρψη και έκφραση και βρίσκουν στήριγμα - παράθυρο από την καθημερινότητα - στην τέχνη του θεάτρου και ειδικά όταν πρόκειται για τα παιδιά οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο.
Με αφορμή τη ''Γοργόνα του Φεγγαριού'' του Αλέξανδρου Ζαχαρέα, φτιάξαμε με τα παιδιά αυτό το έργο, που μιλάει για πράγματα που έχουν απασχολήσει όλους μας κάποια στιγμή στη ζωή μας. Την αγάπη, την οικογένεια, τη μοναξιά, την ξενιτιά, την προσπάθεια, την πίστη. Κι όλα αυτά δοσμένα ανάλαφρα, μέσα από τα μάτια των παιδιών με τη μαγεία του παραμυθιού.

Από εμάς, συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής της όμορφης προσπάθειας, που ξεκίνησε πέρυσι και δείχνει ότι έχει μέλλον. Εγγύηση γι' αυτό, η αγάπη των παιδιών για το θέατρο και οι εξαιρετικές ικανότητες της κ. Σαβράνη.









Δεν υπάρχουν σχόλια: