Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015

Στον Δήμο Αλεξάνδρειας η «Φλόγα της Αγάπης» με την συμμετοχή του Συλλόγου Αιμοδοσίας Τρικάλων

  Ο Δήμος Αλεξάνδρειας υποδέχεται στην πόλη μας την Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου κι ώρα 19:00, τη “Φλόγα της Αγάπης” της 13ης Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α).
Η “Φλόγα της Αγάπης” ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, μεταφέροντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, ως ύψιστη πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς στο συνάνθρωπό μας. Η λαμπαδηδρομία ξεκίνησε το Σάββατο, 1η Αυγούστου από την Κοζάνη και ολοκληρώνεται στις 25 Σεπτεμβρίου στη Λαμία.
Ο Δήμος Αλεξάνδρειας θα υποδεχθεί τη φλόγα στο χώρο του Δημαρχείου οργανώνοντας τελετή αφής με τη συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών, της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου, και τη συνδρομή των Συλλόγων Αιμοδοτών Μελίκης, Τρικάλων και της ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος της Τοπικής Κοινότητας Λιανοβεργίου.
Την τελετή αφής θα ακολουθήσει εκδήλωση στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, που θα περιλαμβάνει ομιλία της κυρίας Παπαϊορδάνου Χρύσας με θέμα την αιμοδοσία.
Θα ακολουθήσει τιμητική βράβευση εκπροσώπων των Τοπικών Συλλόγων που ασχολούνται χρόνια με την αιμοδοσία όπως και η ανάδειξη και βράβευση του “Αιμοδότη της Χρονιάς” του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά οι Χορωδίες του Δήμου “Αλεξανδρινές Φωνές” και “Μελισσάνθη” με μέρος του προγράμματος που παρουσίασαν στο 17ο διεθνές φεστιβάλ “Συναντήστε το Μότσαρτ” στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας τον περασμένο Ιούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: