Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Συγκινητικό μήνυμα Αλληλεγγύης: Όλοι μαζί μπορούμε

Μήνυμα αλληλεγγύης έστειλαν (για άλλη μια φορά) οι κάτοικοι των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 με την συγκινητική συμμετοχή τους στο κάλεσμα του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων και του Συλλόγου Αιμοδοσίας Τρικάλων, για συγκέντρωση φαρμάκων, ρούχων, παιχνιδιών, τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης. 
Από το πρωί της Κυριακής δεκάδες συμπολίτες μας επισκέφτηκαν το κοινοτικό κατάστημα και κατέθεσαν εκεί την προσφορά τους. 

Στο τέλος της ημέρας και μετά την πέρα από κάθε προσδοκία ανταπόκριση στην πρωτοβουλία αυτή, είχαν συγκεντρωθεί μεγάλες ποσότητες φαρμάκων, ρούχων, παιχνιδιών και τροφίμων, τα οποία θα δοθούν στο ''Χαμόγελο του παιδιού'' στο ''κοινωνικό παντοπωλείο'' του Δήμου Αλεξάνδρειας και στους ''Γιατρούς του κόσμου''

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί είναι εκείνοι που διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν είχαν μάθει για την πρωτοβουλία αυτή και έτσι δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν. Είναι γεγονός ότι ανακοινώθηκε μόλις δύο μέρες πριν. 
Για το σκοπό αυτό και για να πάρουν μέρος όσοι θέλουν στην εκστρατεία αλληλεγγύης που έχει αναπτυχθεί, μπορούν μέχρι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου από τις 10.30 π.μ. μέχρι 12.30 μ.μ. να προσέρχονται στα Γραφεία του Συλλόγου Αιμοδοσίας (στο κοινοτικό κατάστημα) και να προσφέρουν φάρμακα, ρούχα, παιχνίδια, τρόφιμα ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης.





Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των δύο Συλλόγων:
Bούλα Κουίδου-Γερομιχάλη και Σουλτάνα Ναστούδη (Αιμοδοσίας)
Γιάννης Κιρκιλιανίδης και Σωκράτης Φετεινίδης (''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'')

Είμαστε βέβαιοι ότι η πρωτοβουλία αυτή θα μεγαλώσει και θα εξαπλωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: