Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Στα γήπεδα της Ημαθίας / Α1 κατηγορία

''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ   3
''ΘΥΕΛΛΑ'' ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ    1
Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και δείχνοντας ένα μέρος των δυνατοτήτων της, η ομάδα των Τρικάλων πέτυχε σπουδαία και δίκαιη νίκη με αντίπαλο την ομάδα του Στενήμαχου, παίρνοντας συγχρόνως βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Ψυχή, δύναμη, πάθος και αποφασιστικότητα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι δεν άφησαν πολλά περιθώρια στην αξιόμαχη φιλοξενούμενη ομάδα και στο τέλος πανηγύρισαν μαζί με τον προπονητή, τους παράγοντες και τους λιγοστούς φιλάθλους τη νίκη, που τους δίνει το δικαίωμα να ατενίζουν με περισσότερη πίστη και αισιοδοξία το μέλλον. 



Ήταν η τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για την ομάδα μας. Βέβαια δεν χρειάζεται να θριαμβολογούμε. Εκείνο που χρειάζεται είναι σκληρή δουλειά, πειθαρχία και ομοψυχία, ώστε η ομάδα να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την απόδοσή της και με σύνθημα ''η ομάδα είναι πάνω απ' όλους'' να έχει συνέχεια ανάλογη των πραγματικών δυνατοτήτων των ποδοσφαιριστών της.

Τα γκολ

5'  Κίτσας με ψηλοκρεμαστό σουτ μετά από μακρινή πάσα του Σαλτουρίδη (1-0)
59'  Παντριάς με εκπληκτικό σουτ μετά από υπέροχο συνδυασμό των Κίτσα - Παπαδόπουλου (2-0)
74'  Παπαδόπουλος με ωραίο πλασέ μετά από σέντρα του Κίτσα (3-0).
94'   
Κ. Γίδαρης με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή (3-1)

Διαιτητής Τρέβλας (πολύ καλός)
Βοηθοί Καραϊωσήφ - Χατζαρίδης (πολύ καλοί)

Τρίκαλα: Προπονητής Χρήστος Μανσούρ
Λ. Χατζημιχαήλ, Ι. Παπαμιχαήλ, Λ. Μαγγανάρης, Χρ. Μηνούδης, Hλ. Αθανασιάδης, Β. Σερμπίνης, Αρ. Κούκλας (62' Αρ. Μηνούδης), Χ. Σαλτουρίδης (76' Α. Καραντουλαμάς), Γ. Παντριάς, Π. Κίτσας, Β. Παπαδόπουλος (86' Στ. Σούρλας)

Στενήμαχος: Προπονητής Γιάννης Γιάννου (υπήρξε προπονητής στα Τρίκαλα την περίοδο 2006-07)
Θεοδωρίδης - Σταμάτης Α. (74' Κελεσμήτος) - Γκατσίδης - Κότελης - Σταμάτης Θ. - Γίδαρης Δ. - Καρατζάς (46' Αδαμίδης) - Γιάννου-Παπαλεξίου-Ματάτης-Γίδαρης Κ. 
------------------------------------------------------------------------------

Ιδιαίτερη χαρά για όλους η συμμετοχή στον αγώνα για 30' του Άρη Μηνούδη (προέρχεται από εγχείρηση χιαστών), ο οποίος καταχειροκροτήθηκε κατά την είσοδό του και με την απόδοσή του έδειξε ότι είναι πανέτοιμος και θα αποτελέσει σπουδαία μονάδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.



------------------------------------------------------------------------------
Παρά την δύσκολή θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και παρά την βαθμολογική κρισιμότητα του αγώνα, λίγοι δυστυχώς (για μια ακόμη φορά) ήταν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο για να την ενισχύσουν. Και ας είναι σε όλους γνωστό ότι ''στα δύσκολα κυρίως η ομάδα χρειάζεται τους φιλάθλους της''.

Τα άλλα αποτελέσματα
ΔΙΑΒΑΤΟΣ - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3-0
ΧΑΡΙΕΣΣΑ - ΚΛΕΙΔΙ 3-1
ΜΕΣΗ - ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 0-0
ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ 1-4
ΝΕΟΚΑΣΤΡΟ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-0
ΚΑΨΟΧΩΡΑ - ΒΑΡΒΑΡΕΣ 1-3

Δεν υπάρχουν σχόλια: