Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Ευχαριστήριο για τη χρονιά που φεύγει

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 To Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες « ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ » και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας,

Ευχαριστούν θερμά όλους τους φίλους που στάθηκαν στο πλευρό μας και αυτή τη χρονιά , στηρίζοντας με πολλή αγάπη τη δουλειά και τον αγώνα μας, δίνοντας χαρά στα παιδιά μας. 


v Τους Δήμους Βέροιας και Αλεξάνδρειας καθώς και την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) για τη συνεχή τους στήριξη και την άμεση ανταπόκρισή τους στα αιτήματά μας..

v Την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

v Τα αρτοποιεία, «Ευθύμογλου» στη Βέροια, «Χωριάτικο ψωμί» στο Μακροχώρι, «Γκλαβίνα» και «Πινακωτή» στην Αλεξάνδρεια για την προσφορά των προϊόντων τους καθ’ όλη τη σχολική χρονιά.

v Το Σύλλογο Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» για την παροχή εθελοντικής προσφοράς καθώς και πάσης φύσεως βοήθεια.

v Τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, την ΕΠΑΣ Αλεξάνδρειας και το Γυμνάσιο Καβασίλων για την άψογη συνεργασία μας προς την υλοποίηση προγραμμάτων που σχεδιάστηκαν.

v Όλα τα Σχολεία του Νομού και συγκεκριμένα τους Διευθυντές, το εκπαιδευτικό προσωπικό καθώς και τους μαθητές, οι οποίοι και φέτος στήριξαν το Κέντρο και το Σχολείο μας, δείχνοντας προτίμηση στις δημιουργίες των παιδιών, εκπαιδευτών και καθηγητών. Το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 5ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας και το Δημοτικό Σχολείο Μελίκης για τη βοήθεια που μας προσέφεραν.

v Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Αλεξάνδρειας για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή τους.

v Τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας για τη στήριξή του στο έργο μας.

v Τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο του Νομού μας που στηρίζει και δημοσιεύει κάθε μας προσπάθεια.

v Το διδακτικό και εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου και του Κέντρου που αγκαλιάζουν με πολύ αγάπη τα παιδιά μας και έχουν μετατρέψει τη δουλειά τους σε λειτούργημα.

Ευχαριστούμε ειλικρινά μέσα από την καρδιά μας όλους τους παραπάνω που ο καθένας με τον τρόπο του βοήθησε, στήριξε και συμπαραστάθηκε στον αγώνα μας.

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2013 με υγεία και ψυχική ηρεμία!

Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ & Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: