Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Στα γήπεδα της Ημαθίας / Α1 κατηγορία

Μακροχώρι   1
Τρίκαλα  0

Παρά την ήττα η οποία φυσικά άφησε μια πικρή γεύση σε όλους, κυρίως με τον τρόπο που ήρθε (στο 93') και με την ομάδα να αγωνίζεται με 10 παίκτες από το 80' λόγω άδικης αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Γ. Ντάμτσιου, το μεγάλο κέρδος της ημέρας ήταν η εκπληκτική απόδοση των νεαρών Κίμωνα Τερζίδη και Ούλι Ντόι (τραυματίστηκε στο 40'), καθώς και του αντικαταστάτη του Παναγιώτη
Δρομπουλιανούδη, οι οποίοι σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι επιβεβαίωσαν την ποδοσφαιρική του αξία και δείχνουν - αν συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο - ότι φέτος θα είναι η ''χρονιά'' τους. Είναι βέβαιο ότι δίπλα στους  πολλούς έμπειρους τοπικούς ποδοσφαιριστές που έχει η ομάδα και οι οποίοι αποτελούν σταθερές αξίες τα τελευταία χρόνια, θα εξελιχθούν ακόμη περισσότερο,
δικαιώνοντας έτσι την Διοίκηση που στόχο έχει - εκτός από την καλή πορεία στο πρωτάθλημα - την προώθηση και ανάδειξη όσο το δυνατόν περισσότερων νεαρών ποδοσφαιριστών. Και έχει πολλούς η ομάδα...
Αγωνίστηκαν για τα Τρίκαλα:
Ν. Μουσκεφτάρας, Γ. Παντριάς, Κίμων Τερζίδης, Μπ. Σαλτουρίδης (76′ Β. Βελικούδης), Β. Σερμπίνης, Β. Παπαδόπουλος, Κ. Χαλβατζής, Γ. Ντάμτσιος, Γ. Κιρκιλιανίδης, Ούλι Ντόι (λ.τρ. 40′  Π. Δρομπουλιανούδης), Σ. Αθανασιάδης (83′ Ηρ. Ελευθεριάδης)
                           Ανακοίνωση της Διοίκησης
Μετά από ένα καταπληκτικό αγώνα και παρά την ήττα μας στο 93'
Αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε και δημόσια τους ποδοσφαιριστές μας για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν με αντίπαλο την εξαιρετική ομάδα του Μακροχωρίου.
Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Μακροχωρίου για την άριστη συμπεριφορά όλων και την άψογη φιλοξενία, δείγμα και αυτό ότι - σε ό,τι έχει να κάνει με τις ομάδες - κάτι αλλάζει στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Και φυσικά αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά τους πολυπληθείς φιλάθλους μας που ακολούθησαν την ομάδα - με κακές καιρικές συνθήκες - σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και της έδωσαν τεράστια ενέργεια στην προσπάθειά της.
Δυστυχώς μέσα στην παρούσα ανακοίνωση - και παρεκκλίνοντας λίγο από την φιλοσοφία μας που είναι να μην ασχολούμαστε ποτέ με την διαιτησία - είμαστε αναγκασμένοι να εκφράσομε την έντονη διαμαρτυρία μας για την διαιτητική παρουσία του κ. Καρυπίδη, ο οποίος για μια ακόμη φορά συμπεριφέρθηκε εχθρικά προς την ομάδα μας και θεωρούμε ότι δεν πρέπει να περάσει στα ''βουβά'' η φωνή μας, τώρα μάλιστα που βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος.
Το ότι χάσαμε ένα παιχνίδι για εμάς δεν σημαίνει τίποτα απολύτως, όμως οι αρμόδιοι ας σταθούν στο ύψος των περιστάσεων για να απολαμβάνουμε όλοι τα Σαββατοκυριακάτικα απογεύματά μας. Άλλωστε ΟΛΕΣ οι ομάδες αξίζουν την ισονομία και τον σεβασμό.

                                         Το Διοικητικό Συμβούλιο

Τα άλλα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
  • Kεραυνός Επισκοπής – Ποντιακή Νεολαία Αράχου 2-2
  • Ατρόμητος Διαβατού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-1
  • ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΦΑΣ Νάουσα 1-2
  • ΑΕ Χαρίεσσας – ΑΣ Ειρηνούπολης 0-5
  • Αχιλλέας Νάουσας – ΓΑΣ Κοπανού 0-1
  • ΑΕ Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μελίκης 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: