Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου πέρασε ο ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων

''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων 7
''ΑΧΙΛΛΕΑΣ'' Νεοκάστρου 0

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ πέρασε ο ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' νικώντας τον ''ΑΧΙΛΛΕΑ'' Νεοκάστρου με το επιβλητικό 7-0. Ο αγώνας φυσικά δεν αντέχει σε καμια κριτική αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής.
Εκείνο που έμεινε από τον αγώνα - εκτός φυσικά από την πρόκριση - είναι η γεμάτη από φίλους της ομάδας κερκίδα, με τα δεκάδες παιδιά (αγόρια και κορίτσια) να κλέβουν την παράσταση, δίνοντας το δικό τους χρώμα στον αγώνα.
Σκόρερς:
(Β. Παπαδόπουλος 2, Σ. Αθανασιάδης 2, Β. Βελικούδης 2, Κ. Χαλβατζής 1)
Αγωνίστηκαν για τα Τρίκαλα:
Ν. Μουσκεφτάρας, Κ. Καρβούνης, Ηρ. Ελευθεριάδης, Ηλ. Αθανασιάδης, Γ. Παντριάς, Μπ. Σαλτουρίδης (46' Αν. Σαράτσι), Β. Σερμπίνης, Κ. Χαλβατζής, Β. Παπαδόπουλος (46' Β. Βελικούδης), Σ. Αθανασιάδης, Δ. Σούρλας (46' Ούλι Ντόι)
Ήταν στον πάγκο αλλά δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι: Αρ. Μηνούδης, Β. Ακρίβος, Γ. Παλιούρας, Μ. Γιάντσης
Σε μια εβδομάδα αρχίζει το πρωτάθλημα, η ομάδα δείχνει ότι ''βαδίζει'' σε καλό δρόμο, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθεί στο σημερινό αποτέλεσμα και στις καλές εμφανίσεις των φιλικών αγώνων. Χρειάζεται ακόμη πολύ ''δουλειά'' από όλους (Διοίκηση, προπονητή και παίκτες), ώστε - οργανωτικά, λειτουργικά και αγωνιστικά - να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 
Θέλουμε να κάνουμε το ποδόσφαιρο γιορτή για το χωριό μας και πιστεύουμε ότι θα το καταφέρουμε. Και αν δεν το καταφέρουμε, θα ξέρουμε ότι προσπαθήσαμε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: