Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ανάμικτα συναισθήματα από “Τα Παιδιά της Άνοιξης” και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας

Mια κατεδάφιση που φέρνει ανάμικτα συναισθήματα σε όλο το προσωπικό και τους εκπαιδευόμενους συντελείται αυτές τις ημέρες στην Αλεξάνδρεια.
Μετά από 26 χρόνια και με τη βοήθεια όλων των πολιτών, των φορέων του Νομού αλλά και τη δωρεά του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”, “Τα Παιδιά της Άνοιξης” αποκτούν στέγη με τις απαιτούμενες προδιαγραφές για τη φιλοξενία των εκπαιδευομένων.
Συναισθήματα λύπης, γιατί τόσο εύκολα και γρήγορα κατεδαφίζονται εγκαταστάσεις που για να κατασκευαστούν, χρειάστηκε η συνδρομή όλων των φίλων του κέντρου για δυόμισι δεκαετίες. Εγκαταστάσεις που στερούνταν τις προδιαγραφές για

τα ΑμεΑ, αλλά μη έχοντας άλλη επιλογή και αγωνιώντας για την κοινωνικοποίηση και ένταξη των Παιδιών ήμασταν υποχρεωμένοι να λειτουργούμε κάτω από αυτές τις συνθήκες.
Συναισθήματα χαράς γιατί πλέον οι εκπαιδευόμενοι θα στεγάζονται σε ένα σύγχρονο, ασφαλές και λειτουργικό κτίριο. Ένα κτίριο δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, οι άνθρωποι του οποίου βλέποντας το έργο, την προσπάθεια και τη στήριξη του κέντρου από τους πολίτες αποφάσισαν να το κατασκευάσουν.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την καθημερινή και συνεχή στήριξη προς το Κέντρο και να είσαστε σίγουροι ότι η στήριξη που προσφέρετε θα πιάνει πάντα τόπο.
Στηρίζουμε το έργο μας στη συμμετοχή σας.
Για το Δ.Σ του Συλλόγου, Η Πρόεδρος Γιοβανοπούλου Αικατερίνη
Για το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, Ο Δ/ντής Φερεντίνος Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: