Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ξεκινάει τη Δευτέρα (28/7) με ενθουσιασμό, όνειρα και φιλοδοξίες ο Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και απομένουν λίγες ακόμη κινήσεις από τη διοίκηση - στα οργανωτικά και στα μεταγραφικά - ώστε όλα να είναι έτοιμα στις 28 Ιουλίου και όλοι να αφοσιωθούν απρόσκοπτα στο έργο τους για την υλοποίηση των φετινών στόχων.
Εργατικότητα, αφοσίωση, συνεργασία, ήθος, αλληλοσεβασμός, ομοψυχία και φιλότιμο, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά πάνω στα οποία θα στηριχθεί η λειτουργία της ομάδας, ώστε να λειτουργεί σαν μια οικογένεια όπου ο καθένας (Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, προπονητής, φίλαθλοι) έχει το δικό του ρόλο.
Οι αδιαμφισβήτητες ικανότητες των έμπειρων ποδοσφαιριστών μας (που στο σύνολό τους είναι τοπικοί και αγωνίζονται χρόνια στην ομάδα), η ύπαρξη πολλών και πολύ ταλαντούχων νεαρών και η παρουσία του Γ. Ντάμτσιου, είναι η καλύτερη εγγύηση ώστε η ομάδα μας να χαρίζει στους φιλάθλους όμορφα Σαββατιάτικα απογεύματα.
Και επειδή το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι ευχαρίστηση και το να ανήκει κάποιος σε ένα Σύλλογο είναι χαρά και τιμή, αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι (Διοίκηση - προπονητής - ποδοσφαιριστές - φίλαθλοι) για το καλύτερο.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά 
και προ πάντων
χωρίς τραυματισμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια: